[N3DS][PKM]S/M討論區#30 歡迎新手

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

Show download果版會實際啲

好煩呀你

洗唔洗有餅帶?

攞code要機但應該唔洗帶

一部機係咪得一條code

應該唔會吧 我都叫我家姐如果可以嘅攞多幾條code俾我上黎派

好似可以去pkm center show game畫面拎code, 同去7仔連上nitendo zone兩種做法

感動
好彩未買

我有消息我會話比大家知
但未必個個都有,因為唔知佢攞到幾多,你地要有同人隻抽嘅準備

BB你會俾我架可

應該唔會吧 我都叫我家姐如果可以嘅攞多幾條code俾我上黎派

好似可以去pkm center show game畫面拎code, 同去7仔連上nitendo zone兩種做法

感動
好彩未買

我有消息我會話比大家知

BB你會俾我架可

同問
算數
買code好過

感動
好彩未買

我有消息我會話比大家知

BB你會俾我架可

同問

隻抽

感動
好彩未買

我有消息我會話比大家知

BB你會俾我架可

同問

隻抽

有意伸koko code嘅
揪贏先有機會拎
比賽以bo3形式隻揪

感動
好彩未買

我有消息我會話比大家知

BB你會俾我架可

同問

隻抽

有意伸koko code嘅
揪贏先有機會拎
比賽以bo3形式隻揪

我拎到有多先啦

感動
好彩未買

我有消息我會話比大家知

BB你會俾我架可

有多你就一定有
Youtub已經有仆街瘋狂派老翻gts 閃koko
好開心咁練左三隻6v諗住去刷BP
點知俾NPC屌打
對面係咪開cheat架
好開心咁練左三隻6v諗住去刷BP
點知俾NPC屌打
對面係咪開cheat架

6v係勁
但識唔識用
用唔用得勁係另一回事!!!
聽日有冇人去補習社
聽日有冇人去補習社

聽日有冇人去補習社

講起黎有個怪現象
依邊明明多人對戰(vgc rule)
但去補習社參賽既人口仲少過高登

因為FF好少去
聽日有冇人去補習社

講起黎有個怪現象

因為FF好少去

原來係咁

btw 聽日起到身的話我黎

次次都咁講有邊次起到身
聽日有冇人去補習社

講起黎有個怪現象

因為FF好少去

原來係咁

唔好訓咪唔使起身囉
聽日有冇人去補習社

講起黎有個怪現象

因為FF好少去

原來係咁

次次都咁講有邊次起到身

有人唔俾FF起身

講起黎有個怪現象

因為FF好少去

原來係咁

次次都咁講有邊次起到身

有人唔俾FF起身

聽日有冇人去補習社

講起黎有個怪現象

因為FF好少去

原來係咁

唔好訓咪唔使起身囉

我都應該會黎,今晚隊野上網test下先
聽日有冇人去補習社

講起黎有個怪現象

因為FF好少去

原來係咁

唔好訓咪唔使起身囉

我都應該會黎,今晚隊野上網test下先

但第一次去補習唔知果邊情況點,有無人可以大概講下一去到要做啲咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞