[N3DS][PKM]S/M討論區#30 歡迎新手

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
我已經開定部機等搶閘, 快D放CODE出黎

咁多人捕住

咁多人捕住

應該要post出黎
大家開心些牙

又話唔帶3ds番工

又話唔帶3ds番工

冇帶, 9UP ONLY

咁多人捕住

唔怕,send去佢email咪得
lihkghugedragon@gmail.com
乜koko張gx咁貴嘅

咁多人捕住

send左
想挑戰佢whatsapp group啲人機

BBG要虐人了

一向都輸比啲外人多

人在貢茶

外國都有貢茶?

美國有

澳洲依啲華人地方
緊係有啦

紐西蘭都有
我上年聖誕同fd去過唱k lunch 都幾平d歌都幾齊

等你有時間就出黎食餐飯
順手叫內傷幫你插bank

最緊都幾忙 7day work又落雨 睇下幾時有假放話你地知
內傷幾時要張code 宜家比你都得

但要點比 連登無pm

btw依樣野好煩

咁多人捕住

send左

幫你訂閱左大紀元時報

識貨WO,唔該哂

咁多人捕住

send左

幫你訂閱左大紀元時報

識貨WO,唔該哂

Lecturer一直用pokemon go做例子講解但其他人無乜興趣聽

冇人玩pokemon了
連個post都推唔郁
Lecturer一直用pokemon go做例子講解但其他人無乜興趣聽

冇人玩pokemon了
連個post都推唔郁

個post需要一隻閃光黎推動
原來真係有人會用kabu 換圓陸鯊
估下星期六D人會用咩pattern

打到想喊
終於打到
估下星期六D人會用咩pattern

估定一定有人拎黑色koko

哂命

冇人玩pokemon了
連個post都推唔郁

幫推

冇人玩pokemon了
連個post都推唔郁

幫推

醒WHAT?

冇人玩pokemon了
連個post都推唔郁

幫推

醒WHAT?

唔話你知

冇人玩pokemon了
連個post都推唔郁

幫推

醒WHAT?

唔話你知

我刷左隻醒地 我破關捉個隻醒冰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞