[N3DS][PKM]S/M討論區#30 歡迎新手

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

佢對你果隊team啲選擇幾有趣,隻維納斯好煩

屌,仲好提 世紀煩膠

九尾light screen加維納斯硬到
一出koko果時就用維納斯加格拉格拉,變左一想郁佢隻維納,koko就比人隊死
之後就等比人磨死

有無link睇? 想學下野
Youtube搵hugo見到0379但唔係好知邊條係

你係咪今朝話要進化

搞掂左了 咁都記得 麻煩哂

葡生練好隊未

今日生左7箱都未閃

加油
屌 岩岩打開個櫃桶想拎啲野
一係櫃桶拎起啲野 見到下面有隻曱甴走過
我崩撚潰 我知道唔殺死佢我今晚唔撚洗訓
但我唔敢郁佢住 等左手拎住拖鞋 右手拎住電筒照佢
把口叫埋呀媽過黎照應 依家發現呀媽好鐘意打草驚蛇 次次有蟲都郁一郁佢則邊啲野等佢走甩
上次打蜘蛛又係咁 今次又係!!
佢郁隻曱甴哩埋既ndsl 一郁隻野即走!
好彩佢走左出黎地板 如果佢走左入櫃桶深處我依家應該搭緊尾班車返hall訓
隻野走左出黎之後比我拖鞋打左兩下先死
殺完之後我呆左半分鐘接受唔到我間房都有曱甴
因為早兩年屋企無 係今年先可能會夜晚係廁所見到
跟住我入廁所拎地拖諗住拖下間房 話哂隻野走過
果陣我心情已經平復返啲 拖左兩拖
屌你老母 一拎起個拖把 有3隻曱甴仔突然出現係地板
屌即刻用拖把打落去 屌打唔撚死 最尾右腳連踩兩隻拖把打死一隻
好撚崩潰 我原本岩岩諗住溫書 屌
屌 岩岩打開個櫃桶想拎啲野
一係櫃桶拎起啲野 見到下面有隻曱甴走過
我崩撚潰 我知道唔殺死佢我今晚唔撚洗訓
但我唔敢郁佢住 等左手拎住拖鞋 右手拎住電筒照佢
把口叫埋呀媽過黎照應 依家發現呀媽好鐘意打草驚蛇 次次有蟲都郁一郁佢則邊啲野等佢走甩
上次打蜘蛛又係咁 今次又係!!
佢郁隻曱甴哩埋既ndsl 一郁隻野即走!
好彩佢走左出黎地板 如果佢走左入櫃桶深處我依家應該搭緊尾班車返hall訓
隻野走左出黎之後比我拖鞋打左兩下先死
殺完之後我呆左半分鐘接受唔到我間房都有曱甴
因為早兩年屋企無 係今年先可能會夜晚係廁所見到
跟住我入廁所拎地拖諗住拖下間房 話哂隻野走過
果陣我心情已經平復返啲 拖左兩拖
屌你老母 一拎起個拖把 有3隻曱甴仔突然出現係地板
屌即刻用拖把打落去 屌打唔撚死 最尾右腳連踩兩隻拖把打死一隻
好撚崩潰 我原本岩岩諗住溫書 屌

我依家任何痕癢或者眼花都形住係曱甴
我依家任何痕癢或者眼花都形住係曱甴

殺蟲水?
你可以post出去講故台,我覺得會好爆
你可以post出去講故台,我覺得會好爆

唔洗 好少開post 只係同你地分享下
我依家好痕

諗住聽朝返學前放呢個 但屋企有隻龜 諗緊點搞
唔緊啦,我以前訓訓下比曱甴爬到後頸一手掃走佢繼續訓

禁勁

禁勁

我會即醒跟住崩潰

禁勁

我會即醒跟住崩潰

甲由使用high jump kick!!!

不過我勁啲
細個起身
發現個口有幾隻甲由腳

之前睇過用啤酒可以捉甲由 好似係
利申 屋企都有龜

利申 屋企都有龜

我諗住將屋企啲植物同隻龜放入呀媽間房
跟住閂房門 用毛巾塞住道縫
再係廳個噴霧 咁佢地應該無事?

依家好憎呢隻野

利申 屋企都有龜

我之前係用水桶放佢哋出走廊

利申 屋企都有龜

我之前係用水桶放佢哋出走廊

因為要幾個鐘 我9-4唔係屋企果陣用 諗住封死間房個門啲縫再開間房個窗
真係咁驚咩

真男人見一隻打一隻
High jump kick先讀對手保護都照踢落去!
真係咁驚咩

真男人見一隻打一隻

真係咁驚咩

真男人見一隻打一隻

竟然未訓
真係咁驚咩

真男人見一隻打一隻

竟然未訓

我都有打 但依家都係有啲不安
依家開機生多幾隻醜醜魚先訓
希望出返幾隻閃
真係咁驚咩

真男人見一隻打一隻

竟然未訓

我都有打 但依家都係有啲不安

岩岩踼完波返到屋企沖埋涼,睇陣波等個頭唔濕就訓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞