[N3DS][PKM]S/M討論區#30 歡迎新手

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
攞寵失敗,家姐撳到發脾氣
雙打仲係成日三十就輸
用緊冰九尾命玉 努力值全速特攻
凍風 冰乾 仙系果招打對面兩隻 剩低果招諗緊保護定極光幕好

美納斯 半血時回1/4樹果 熱水 沖浪 回復 大風雪
252血108速剩低特攻 夠硬又夠力 最滿意呢隻

奉神犬用黎降數值 剩飯
威嚇 熱風 火噴 大吵大鬧(惡系果招降特攻) 踏地(地系同降速)
因為唔識生醒地 所以生隻6v用招踩地

剩低果隻係紙風箏 全速攻 一血巾 草蟲鋼格4招

大家有無建議點可以好啲

一血巾大嘴鴨
熱水/暴風/順風/保護

地Z地龍
地震/龍爪/岩崩/保護

妖Z koko
10萬伏特/閃光/醒冰/保護

背心紙劍
葉刃/醒目罷工/聖劍/夜斬

醒目罷工

咁就無謂了
話哂人地去旅行幫你都不是應分

咁就無謂了

你家姐係咪有天然呆屬性
雙打仲係成日三十就輸

奉神犬用黎降數值 剩飯
威嚇 熱風 火噴 大吵大鬧(惡系果招降特攻) 踏地(地系同降速)

大家有無建議點可以好啲

一血巾大嘴鴨
熱水/暴風/順風/保護

地Z地龍
地震/龍爪/岩崩/保護

妖Z koko

背心紙劍

唔多鐘意啲神獸 雖然半神
遲啲生隻大嘴鴨先

咁就無謂了

係,但佢好似更新到一半走咗
九尾用命玉就一定唔好入極光幕
未開到就死左
除非用1血巾

不過當然都可以特調解決問題
不過好似調都冇用
252速252特攻已經最好?

依家改返暴風雪同保護 諗緊奉神犬要踩地定保護好
我fc 3239 5200 0229

0877 0406 3966

咁就無謂了

係,但佢好似更新到一半走咗

介紹你家姐俾大家,等大家調教下佢
有咩方法有效對付trick room, light screen 九尾, tailwind 氣球

一齊腦震蕩下
有咩方法有效對付trick room, light screen 九尾, tailwind 氣球

一齊腦震蕩下

一擊必殺

TAUNT啦

一齊腦震蕩下

一擊必殺

TAUNT啦

成日都覺得koko學taunt好危險,雖然有格黎cover,但本身都好脆

一齊腦震蕩下

trick返佢/成隊慢
劈瓦/高遠挑撥
一出場搶左個場唔俾氣球食seed

或者拎超能貓用swagger
counter all

閃定唔閃既?

我諗佢講VGC17

一齊腦震蕩下

trick返佢/成隊慢
劈瓦/高遠挑撥

或者拎超能貓用swagger
counter all

超能貓只能夠帶黎好運

一齊腦震蕩下

trick返佢/成隊慢
劈瓦/高遠挑撥

求FF出片示範

一齊腦震蕩下

trick返佢/成隊慢
劈瓦/高遠挑撥

求FF出片示範

FF講緊笑話?
雙打仲係成日三十就輸

奉神犬用黎降數值 剩飯

大家有無建議點可以好啲

一血巾大嘴鴨
熱水/暴風/順風/保護

地Z地龍
地震/龍爪/岩崩/保護

妖Z koko

背心紙劍

醒目罷工

醒目罷工
雙打仲係成日三十就輸

奉神犬用黎降數值 剩飯

大家有無建議點可以好啲

一血巾大嘴鴨
熱水/暴風/順風/保護

地Z地龍
地震/龍爪/岩崩/保護

妖Z koko

背心紙劍

醒目罷工

醒目罷工

邊招黎

smart strike
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞