[IOS/AN/PC] Final Fantasy Brave Exvius (FFBE)(16)- 4週年有新玩法

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
有,餵就見到
粒ALL輝源係咪應該跟ALTEMA推薦拎STM好
用黎升7星實際啲
STM用STM莫古算
隻怪太早死,打左幾次都係啲招出唔哂chain 唔到100 hit
請問D4周年角色專武個強化活動, D技應該點揀? 新手唔識搞...
有專屬技就拎
其他既話就物攻武揀攻擊 魔攻揀魔力
有高%既攻/魔就換走其他唔岩用果D
咁而加個迎活動關, 係咪狂刷, 刷到3招技都岩為止?
哦, 我有少少明了, 佢有10/F, 越高層越大機會出靚技, 刷到岩就轉其他專武

sorry, 岩岩新玩就4周年, 乜尻都唔識亂打緊D活動
唔會出重複
event 用個9隻會增加出紅色技能機會,一定要拎
剩返個3格一般中金藍色就係最好,除左支魔力槍,金藍色係加40%攻,冇用
例如

魔槍先黎出晒2招
2把9星武器都出2個

呢隻值唔值得用all輝源升7星?我見佢評價好高
定繼續用返泳裝里菲做debuff都夠?
打到上8/f唔多打,應該優先先邊隻先,同埋點組隊好?

打左3ROUND都冇次齊2招
第1行第2隻上左7星120LV先
比晒D物攻裝佢應該都秒住過得晒10層
差隻召喚獸遲D跑主線先追番都可以既
一隻人n咁多招, 我仲摸緊點連技
btw, 隻隻人物都好撚型
呢隻勁,但係冇得debuff屬性
泳裝就可以debuff 5屬
我剛開,佢有個卷係可以自選五星角,要曉之四戰士?還是有其他好選擇?
係咪都係泳裝泛用d?咁我都係留住粒野先
留住先,粒野唔知幾耐先會再派

嬴唔嬴到
DV冰魔攻關照用龍騎插撚死佢仲高分
都唔知點解啲人拎到30000 damage
4周年POOL上下加埋抽左80幾抽中得一隻虹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞