[IOS/AN/PC] Final Fantasy Brave Exvius (FFBE)(16)- 4週年有新玩法

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
呢關扣最多,都係唔爆,冇人buff 龍騎攻
嘩,全部都滿chain....
我魔攻就滿chain, 但damage
我應該會再打多一次,砌左隻百閃luka避晒d攻擊加 被damage分

物理都用呢隊
物攻關全部都係用10 hit 技, 不過威力麻麻
而家stage 2 俾人先制, 防守加分就輸出減返分
點解出補
佢作用只係過LB俾夫人
唔用盾都咁高防守分
80%debuff 打唔痛
我會再打多次等luka閃晒d普攻應該再高d
搵唔到10 hit 物攻角可以buff 埋全隊攻, 如果有我都會打多次物攻關
我用luka上屬再buff. 諗緊點樣可以將泳裝入隊呃hit數
如果百閃work, 連debuff位都慳返
聖騎turn 2可以buff 攻魔180% 同光暗10 hit, 試下用佢代替光戰做回避挑撥先
但係debuff 80% 扣多過75%好多
我光攻都係用蛾做debuff
係喎,唔記得一定要debuff 防
2-5俾人打到pk
第二層 好煩, 有 全隊100水屬 仲要暗魔法打

個活動係好玩 但活動時間太短, 根本無時間研究點打得好

btw, 想問個人point 係咪狂刷一關就得? 有無邊層好刷 ? 我刷point 算
point 冇得刷,剩係計最高分個場
求其打哂佢就應該過百萬
先制個啲有得佢,都會有1000分
我趁今次有5隻b角爆綠水刷ex 券,廿幾張ex 中一虹,仲未出4星券

2-5 極限, 3turn 殺 就降1grade

我得68000

我用呢隊打,降雷上雷屬, 用明鏡30hit ec 再用 2隻rain lb 尾刀
抗左水都咁大輸出
啱啱換多隻騎兵拎二刀裝俾龍騎裝夠200%再試下
我反而2~2,2~3 低分 無乜 暗屬法, 攪到我要自選拎bebe 上7星打
22 85000
23 71000
24 25 得6萬幾
呢個活動 可以睇到自己差乜野角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞