[IOS/AN/PC] Final Fantasy Brave Exvius (FFBE)(16)- 4週年有新玩法

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
坦補比較保值 黎緊無好打手嘅pickup
所以可以等 可以期待萬聖節出原創角
好小人玩國際版

交換id好嗎?

id: 097557462
加咗 名叫Lethe
加咗
新手一問,想問下我應該抽隻火主返來?
還是打返啲幻獸返來
如果要打event 換野, 咁就唔夠體打主線拎幻獸. 但係同抽pool 冇關係
火主應該第時限pool都會有, 雖然冇up. 亦都可以半年後用app買, 唔好追
利申, 中左12隻都唔中火主
咁我放追隻火主先,反正係仔來有少少卻步
而家換咗弓,鬼刀,諗住趕埋索爾支杖就算數,
我打魔人級要帶隻過千攻火主先過到,未必夠時間換得曬

中12隻都唔中火主咁撚痴線,好難想像1000石11抽將會幾慘烈
今日有火大劍拎,不過敵人有3隻,如果用全體技掃應該可以秒
巴打你係咪講國際版?我講日版
oh, 係ar如果日版既話你無物坦 咁梗係抽啦, 15000石 保4虹, 今日last day
隻game搵地圖係地獄來,搵到攻略啲幻獸喺邊度打,但搵當中要出現嘅地點就揾到火都來
呢個陣加多隻火 rain 出晒 LB 秒唔到,反而俾人秒番轉頭,點算

Debuff 佢,加魔盾就應該冇問題
4周年個活動都cancel 埋
打風
生放送好似冇cancel
但係就人人都有隻4週年莫古
知唔知今晚幾點生放送?
聽日6點日本時間
我睇公告話轉左去今晚播, 但無講幾點
終於過到 想問下可以點樣升上去 9星?
打今日個關
原來呢期都fix 左啲report 左既bug
ffx老豆招潛在sp 而家速攻x3用到,勁左好多
cg大波召喚使招滅光畫面修正返,潛解完可以落到場就正
衝故事拎石同幻獸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞