林鄭對話即時討論區

5001 回覆
82 Like 52 Dislike
證明現場極多藍
正常有腦嘅手足一早杯葛係到笑啦
想去新屋嶺咩
藍屍
一定要起到佢底
屌 半場都藍絲
一拍手掌就知
屌究竟請咗幾多人入去扮
好多垃圾拍手
仲有人拍手果下好笑
做夠媒未屌 cctvb有無live?
藍絲走開白痴
國你老母
收皮
假撚到 畀人屌得甘過頭就調走c26扮抽到c22
On9
好像好多藍
文革啊而家?香港電台都關你事?
起藍絲底 起全家
收皮啦屌你藍絲
條女都痴根
第一位絲打- 對題
第二位絲打 - 對題
第三位女士 - 講大灣區 講機遇做咩鳩
第四位巴打 - 知大家會講狗,所以佢想講其他,講返議會暴力 /DQ問題
第五位絲打 - 針對返林鄭表現,同埋提出新屋嶺問題 (好多議員太平申屎都入唔到,咁入面發生咩事無人知)監警會廢,問林鄭幾時承認監警會係廢,幾時成立獨立
第六位巴打 - 講返721 點解無狗去救市民 / 講蒙面法 係ON9 會激起人仇多D狗 / 市民唔信狗 , 有人話太子站死人 又唔SHOW CCTV比人查

林鄭扮哂喊咁回應
1. 話一國兩制 法治係香港核心價值 要大家守法 .....屌你老母 唔撚知點打重點 根本就無撚重點
2. 知道大家話要獨立調查 我唔係反對了解真相 事實上三個幾月 大家都見到好多野 令到大家擔心 621 721 831..知大家唔信 明明政府既人出黎澄清 ,但用咩方法搵真相?? 監警都可以係一個方法 同埋呢家係加強版
3. 大家比時間比監警會做野喇~ 佢地做既野 一定包哂大家想要查既事
4. 無論咩人都好 有人犯法 公務員又犯既話 都會嚴肅跟進
5. 瘋狂回應機場女士好鬼 再次重申 一國兩制 經濟一定好
6. 講緊自己表現 呢家話自己開始對話 加強管治

第六位女士 - 針對林鄭無能 同軍政府一樣 , 搬數據話班狗無人支持 , 示威遍地開花 , 屌鳩林鄭攪到香港咁亂 , 習近平都唔撚鐘意你 , 你必須下台 , 林鄭你老母咪撚屈通識呢一科 / 班狗無委任證點投 監警無調查權 / 831 做咩撚唔拎CCTV出黎 你係特首都無權? 班狗濫捕緊 增加新屋嶺增加透明度
第7位女士 - 講返獨立 , 話三個月 監警都無撚用 , 點解唔一齊做? 2球人出黎 又唔撚聽 , 呢家先抽150人? 呢150人代表到我地?
第8位女士 - 房屋問題 , 希望林鄭佢地著重 / 講返獨立調查 , 查暴動原因 ,係咪議員攪事? 如果係就停職佢地 (屌你老母藍屍呀) / 捉撚哂老師既人 / 話老師唔成熟 唔應該講政治教壞學生/ (好撚藍屌你) / 要重推國民教育 / 捉假記者 特別係香港電台 話佢收政府錢 唔撚撐政府? 屌你老母 全場拍手!?!?
媒, 全部都係媒
哇吊,成大半blue object
出政府糧反政府
唔撚得呀
哈哈哈哈笑撚死我呀
仲要咁撚多人拍手屌
全靠佢先知在場有幾多藍絲
好多藍屍狗,成班拍手掌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞