林鄭對話即時討論區

5001 回覆
82 Like 52 Dislike
完啦好嗎
完全無回應咁
台下D人一定忍得好辛苦.....
邊撚到一視同仁
邊撚到有跟進
真普選

真普選

真普選

第四十五條
香港特別行政區行政長官在當地通過選舉或協商產生,由中央人民政府任命。
行政長官的產生辦法根據香港特別行政區的實際情況和循序漸進的原則而規定,最終達至由一個有廣泛代表性的提名委員會按民主程序提名後普選產生的目標。
行政長官產生的具體辦法由附件一《香港特別行政區行政長官的產生辦法》規定。

推到有人問
收皮啦 柒婆
一視同仁

專捉黑衫, 藍/白衫就放晒
點一視同仁
收皮啦垃圾林鄭
生要見人
收皮啦 又講廢話
又講機場??!!幾你老母呀
答緊乜撚野
又係度講廢話
咁聽佢重複答廢話又有咩用?
屌撚柒佢就係市民對佢最撚大嘅感覺
只係同機場個人講。即係其他人no stake la
新屋嶺呢?屌你老母
咁撚似我是歌手嗰啲節目?
喊加錢
失禁再加
第一位絲打- 對題
第二位絲打 - 對題
第三位女士 - 講大灣區 講機遇做咩鳩
第四位巴打 - 知大家會講狗,所以佢想講其他,講返議會暴力 /DQ問題
第五位絲打 - 針對返林鄭表現,同埋提出新屋嶺問題 (好多議員太平申屎都入唔到,咁入面發生咩事無人知)監警會廢,問林鄭幾時承認監警會係廢,幾時成立獨立
第六位巴打 - 講返721 點解無狗去救市民 / 講蒙面法 係ON9 會激起人仇多D狗 / 市民唔信狗 , 有人話太子站死人 又唔SHOW CCTV比人查

林鄭扮哂喊咁回應
1. 話一國兩制 法治係香港核心價值 要大家守法 .....屌你老母 唔撚知點打重點 根本就無撚重點
2. 知道大家話要獨立調查 我唔係反對了解真相 事實上三個幾月 大家都見到好多野 令到大家擔心 621 721 831..知大家唔信 明明政府既人出黎澄清 ,但用咩方法搵真相?? 監警都可以係一個方法 同埋呢家係加強版
3. 大家比時間比監警會做野喇~ 佢地做既野 一定包哂大家想要查既事
4. 無論咩人都好 有人犯法 公務員又犯既話 都會嚴肅跟進
5. 瘋狂回應機場女士好鬼 再次重申 一國兩制 經濟一定好
冇人相信警隊,你到底明唔明呀!
屌咁撚多廢話都係回應機場條臭系
Dllm愈聽愈嬲
講人話!
有,加撚左d好噁心既tone同扮咸,但內容無異
其實可以唔洗睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞