林鄭對話即時討論區

5001 回覆
82 Like 52 Dislike
咪係囉屌!
第3個問埋d野弱鳩智 經濟野都問政府 你幾時見撚過政府會比條財路你行
政府會唔會教你炒樓炒i瘋走水貨開藥房?on99
最簡單成立有權力查同拘捕唔係自己人查自己人既獨立調查委員會,雙普選,撤銷所有暴動罪,其他拉左既等法庭判,同埋問問題既問得好唔到肉
點解要問哂6條,先開始回應咁撚on9既
林鄭:我記唔撚到你地問咩呀,咁我講下自己呢三個月感覺
對你老母咩,答問題啦
但條八婆唔逐一答 好難係咁串9佢
屌有d表達能力都有問題
但我明白既.幾白支槍對住支頭
第一位絲打- 對題
第二位絲打 - 對題
第三位女士 - 講大灣區 講機遇做咩鳩
第四位巴打 - 知大家會講狗,所以佢想講其他,講返議會暴力 /DQ問題
第五位絲打 - 針對返林鄭表現,同埋提出新屋嶺問題 (好多議員太平申屎都入唔到,咁入面發生咩事無人知)監警會廢,問林鄭幾時承認監警會係廢,幾時成立獨立
第六位巴打 - 講返721 點解無狗去救市民 / 講蒙面法 係ON9 會激起人仇多D狗
未開波已經話林狗派咗一堆狗去伊館,入面手足咁少難咗啲喎
喂,入面嗰150個人仲未有人起義大聲鬧臭林鄭條柒婆嘅,唔係俾佢咁舒服鳩噏完吖嘛?! 駛唔駛對條柒婆林鄭咁客氣呀?
其實都唔會expect 佢答乜
佢次次記者會答到咁撚柒
慌佢個乜鳩社區對話會肯正面答你咩
草菅人命
第二位絲打3X歲係後生喎
晒氣啦依啲咁嘅狗屎垃圾對話
佢儲埋一堆先答 方便佢唔答佢唔想答嘅問題
一問一答 一定俾人狙住問
擺明唔夠薑
全部真對話
儲埋先答一定係會重點講d垃圾野
第3條八婆實狂答佢其他就無啦
第一次知道原來對話唔係逐條逐條回應同對談
問哂問題但唔係逐條答 等睇佢唔撚答哂所有問題呀仆街
屌,全部至少都30歲中、大學生都冇個?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞