[突發]韓寶生有嘢要講

527 回覆
1802 Like 27 Dislike
想要上面啲連登仔信,上面啲人留地址啦咁想知,我叫韓寶生逐家逐戶拍門俾你地睇佢仲在生啦好無?我諗除左咁都無辦法令佢地真係信,救命
做撚夠神探未
太子果個 係大眼....
FB 個人唔係佢
呢個世界唔係得一個人叫韓寶生
陰謀撚們
唔好再亂諗喇
就算係 你都贏唔到班狗
唯有贏個運動
要無cam無車
會唔會關9月3消防改log單野事
除咗陰謀撚信得過之外,其餘所有人都有機會被收買
唔使出嚟抗爭了,返去繼續食玩瞓屌
陰謀撚都戇鳩嘅
淨係反送中啲post先set public咁古怪?
是但啦,另一個出黎咪又係話佢被人威脅俾人hack account乜乜柒柒,洗唔洗查曬全香港既韓寶生都平安無事先停呢個陰謀論丫,每次解決完一個問題又拋第二個問題出黎,你地慢慢啦
總算有人留意,佢連reply都無
一係狗,一係PR公司
完全唔同樣..叫人點信
佢無online過,send過去除咗我自爆有乜用?
姐係你信呢個就係太子韓寶生?
到底 邊個話 太子有 阿 寶生 live 過出黎 ??
我由9月1號 跟到9而家
都唔知邊撚個 話太子有寶生係太子
之前一路都只係話佢 831 之後唔見左
唔係話你地要查有問題 但可唔可以搞清楚自己手上d料先

去睇返曬所有 831 片先上黎查 得唔得 ??
即是有可能部機唔是黑警手上你咁樣搞到好confuse.
我信又好唔信又好,有咩影響?你地都係會繼續估落去架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞