[突發]韓寶生有嘢要講

527 回覆
1802 Like 27 Dislike
睇相似Facebook果個
宜家我已經唔肯定

我手上個電話嘅line account同樓主fb相係一樣
而電話同9月5日舉牌嘅一樣
但個WhatsApp由9月3日起無online
電話打過唔通
呢個係暫時所知所有事實
姐係一開始流出的所有資料都係錯,831韓寶生音訊全無
手足,如果你見到呢個post可唔可以報平安
癡線,一定係警察扣起電話

A cell phone number of the missing victim was called by some of us.
It was picked up but not a sound on the other side of the phone.
Up
呢個唔係831韓寶生黎架
事情並不單純
今日收到新相
9月5日舉牌耀才Johnny已可肯定係fb相果個
而應該暫時都未有人見到真人

太子831果個應該唔係同一個人
但一樣係失去行蹤
即係宜家有兩個case
太子大眼有video一個,暫時我無資料

耀才果個我跟緊
There are 2 person went missing during this 3 months. One was Hon Bo Sheng the other one whi is in the the WhatsApp number screen shot.

甘寫會好d?但 grammar 錯9曬……
安全就好
太子果個我無睇片,不過大家話佢自己有叫韓寳生

我果個係耀才韓寳生,呢個已經FC,暫時我有電話WhatsApp同line, 同樓主fb張相match

both missing
我都覺得奇怪
有冇人可以repost佢叫名果段片?
即係有兩個韓寶生,同名同姓

1)
~做耀才
~英文名 johnny
~ 皮膚白,單眼皮
~wtapp last seen 9月3日(朋友講)
~多個朋友話自從 3/9 搵佢唔到
~尋晚喺本人fb acc報平安

2)
~ 太子 831,眼大大,黑色面罩
~ 英文名不詳
~ soc rec記者追問,嗌出自己全名
~ 網民擔心佢係831死者
~ 未試過本人/ 托人 報平安
~ 31/8 衣著:黑tee,淺藍牛仔褲
太子831男仔,嗌自己名片段

https://youtu.be/AVxdhNw4Enk
真係好擔心2果個
差唔多一個月都完全冇消息
冇屋企人出到黎講野
Fb果個根本廢既
明知我哋係搵緊831果位手足
無啦啦呢個時候走出嚟報平安,誤導人唔知博乜
Fb pm佢約佢出嚟?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞