[突發]韓寶生有嘢要講

527 回覆
1802 Like 27 Dislike
希望大家唔好忘記 耀才寶生

從各個網絡信息得知, 佢好多朋友最近見唔到佢, 亦都搵唔到佢
Johnny Hon 個fb, 有人post

今日再跟進
我找的人去過佢屋企,無人應門
暫時我條線都斷咗
Johnny Hon 個fb, 有2,3個friend, 每當有人質疑, 就「咬牙切齒」咁澄清。

「此地無銀」嘅感覺。唉
如果無事我唔相信屋企長期無人

我唔係信佢。我非常覺得可疑添

但呢個疑點唔多夠

我iPhone 語音有時真係出唔同字畀我(印象中)
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2435292199890922&id=178965725523592

fb個報平安既韓寶生 唔係831韓寶生
睇第一個cm
自膠
我睇埋Johnny hon唔係幾信所謂既東海
Summary

有兩個韓寶生,一個耀才,一個太子八三一

1)
~做耀才
~中文名韓寶生,英文名 johnny
~ 皮膚白,單眼皮
~wtapp last seen 9月3日
~*** 一星期前,本人喺fb acc報平安,但有朋友和網友懷疑係咪本人***

2)
~ 太子 831,眼大大,黑色面罩
~ ***有人報料,話佢其實姓黃,而家平安,等上庭***
~ soc rec記者追問,嗌出自己全名
~ 網民擔心佢係831死者
~ 31/8 衣著:黑tee,淺藍牛仔褲
隔離post有個識法科嘅巴打
感應到太子大眼義士已不在人世

update
頭先路過太子諗起佢
唔記得講,呢個係耀才
Push
想問搵番未?
想問個po係邊?

香園圍 白虎山 蓄洪池 唔該大家留意下呢幾個地方(2)
https://lih.kg/1648821

P.s. 希望韓義士睇到,可以上水報平安。
Push
https://www.facebook.com/200954406608272/posts/2551373721566317?

早幾日中環和你lunch,其中一名被捕市民為「韓寶生」,未見有圖

太子站手足會唔會唔係「韓寶生」?
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞