[突發]韓寶生有嘢要講

527 回覆
1802 Like 27 Dislike
究竟831果位義士去左邊
真係一個認識佢既人都冇?
連登神探MODE都係其中一樣玩殘呢場運動既主兇
但係fb呢個韓寶生唔係831韓寶生喎
連流出果個ig ac都唔係831韓寶生
831韓寶生仍然失蹤
繼續查啦神探
覺唔覺身邊開始多左人麻木
因為失哂FOCUS
估乜9?

我唔抨論佢係唔係平安,如果佢平安嘅話落一落濃牆幫手同街坊吹下水咁個話題即刻完得啦
Be aware that you may win the tree , but lose the whole FOREST !!!!

What's your most important things to do NOW ?

What are your "Forest " and "tree"?

Is 韓寶生 investigation the "tree" or "forest"?

Treasure each minute !! AT LEAST strike a balance !!
Guys, Focus !!

https://www.youtube.com/watch?v=Thj5jI2E_Yg

Guys, Focus !!
我星期一到五翻工,星期六日抗爭有冇衝突?

睇下關心下手足,有單咁既疑案都唔集思廣益?你係唔想人查落去?
唔好意思有d混亂
你呢個whatsapp係耀才
咁係咪即係#1 facebook果個?定即係太子果個
正視聽
唔同人
fb果個應該係誤導
但831果個韓寶生
其實係你whatsapp果個,定係邊個?
我唔信咁大單野當時人唔出黎澄清 除非佢已經有事
是但啦,邊個都唔重要,重點:而家真係有被殺嘅人

我唔信。
我個電話夾呢個
真心唔熟,我都亂埋

再等做緊嘢嘅人通知
wts嗰個係831定樓主fb嗰個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞