【動物台侍奉部22】當我拔出第二把劍

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
有人串我地侍奉部低B
有人串我地侍奉部低B

不嬲都係,不過邊度

開佢拖啦屌佢老母
有人串我地侍奉部低B

不嬲都係,不過邊度

開佢拖啦屌佢老母

https://lihkg.com/thread/166683/page/2?ref=android
成班丟人現眼
丟人現眼
No內鬨ok?
我完全唔覺得低B....甚至覺得我地有d高質
公海d人唔gur動物台死剩侍奉部咪黑我地

點解

想知邊個有低b當搞笑

點解

我地呢d認真討論既時候唔覺得有邊個可以高質過我地
eg:開post作品推介or深入既劇情討論
當然有時鍾意9up在所難免

而且學王維基話齋...我地既主要服務人群並唔係d少數反我地既人..而係更多鍾意同我地一齊交流既人

點解

我地呢d認真討論既時候唔覺得有邊個可以高質過我地
eg:開post作品推介or深入既劇情討論
當然有時鍾意9up在所難免

而且學王維基話齋...我地既主要服務人群並唔係d少數反我地既人..而係更多鍾意同我地一齊交流既人

我呢d新人睇你地認真討論覺得受益匪淺(真心)
綺禮覺唔覺得哈滋卡斯

自豪滿滿der(捶心口
我呢d新人睇你地認真討論覺得受益匪淺(真心)

我都係

boku業餘9upper

Me從來唔認真討論
睇動畫求開心咁撚認真把撚
討論邊個女女我老婆仲好啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞