【動物台侍奉部22】當我拔出第二把劍

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
攻殼2.0原來係95年版既3D動畫版
終於搵到95年版睇

係重製版,內容分鏡冇變,只係重製左3d部分
黑獸真係J唔厭
黑獸真係J唔厭

女王大人
akira金田件紅色嬲唔知有冇官方商品

馬雲牌
終於搵到95年版睇

因為今朝搵到條死片既95年版淨係睇到頭幾分鐘
法國頭幾分鐘同95年版完全一樣,但係全部變哂做3D
依家睇緊95年版

分別唔大,睇哂兩個版本囉

2008年7月12日,由押井守導演親自操刀,在95版《攻殼機動隊》基礎上重製的RENEW版《攻殼機動隊2.0》,在東京、大阪等日本5大城市限定公映。95版《攻殼機動隊》由於使用賽璐珞膠片而無法自由配色,此次重製在保證原有鏡頭機位和構圖的基礎上,以3DCGI技術大幅提升畫面,以更艷麗的色彩和立體影像「重生」。攻殼機動隊2.0使用新的剪輯,加上一部分3DCG的應用,並且擁有6.1聲道。台詞,音樂,SE,CAST部分沿用《攻殼機動隊》。[1]
黑獸真係J唔厭

女王大人

第四集最正
終於搵到95年版睇

因為今朝搵到條死片既95年版淨係睇到頭幾分鐘
法國頭幾分鐘同95年版完全一樣,但係全部變哂做3D
依家睇緊95年版

分別唔大,睇哂兩個版本囉

2008年7月12日,由押井守導演親自操刀,在95版《攻殼機動隊》基礎上重製的RENEW版《攻殼機動隊2.0》,在東京、大阪等日本5大城市限定公映。95版《攻殼機動隊》由於使用賽璐珞膠片而無法自由配色,此次重製在保證原有鏡頭機位和構圖的基礎上,以3DCGI技術大幅提升畫面,以更艷麗的色彩和立體影像「重生」。攻殼機動隊2.0使用新的剪輯,加上一部分3DCG的應用,並且擁有6.1聲道。台詞,音樂,SE,CAST部分沿用《攻殼機動隊》。[1]

即係其實內容一樣
可以唔洗睇95版直接睇2.0?
唔好咁痴線啦 緊係有新睇新啦
唔洗睇95,直接睇2.0再睇無罪劇場版
tv有兩季,同電影係平行世界
tv有幾套ova,只需要睇sss,其他只係tv的總集篇
arise唔洗睇
tv最易入口,有主線有單元,我建議見tv先
又訓唔著,聽日會唔會暴斃

我都訓

利申 在床覆緊你

我都訓

利申 在床覆緊你

Sleep is for 唔識串
打唔打場pad
打唔打場pad

Ok 你話事
二禮係咪又7左?…

no
打唔打場pad

Ok 你話事

打唔打場pad

Ok 你話事

你開
拉龍?
濕婆?
夾唔夾到
拉龍?
濕婆?
夾唔夾到

Ok 你諗住打咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞