【動物台侍奉部22】當我拔出第二把劍

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
所有人都必須倒下
BTW 屌你老母伊藤智彥

愉悅部比刀劍廚收左皮
張圖點樣拔身二把劍? 有JER?
愉悅部比刀劍廚收左皮

張圖點樣拔身二把劍? 有JER?

置頂文?
置頂文?

嬲得滯唔貼了
廢帖留名

宗旨
相信部分動物台巴打係唔開心既時候,希望會有人理解。
但係你總會覺得小圈子多而且永遠融入唔到。
覺得感情台多MK,有一種被俯視既感覺。
無論係咩台開話題,唔係比9upper騎劫,就係0個回應,
永遠最多人注意既都只有釣狗公偽交友post......
有時候都唔知有咩途徑可以宣洩下。
所以本帖成立目的係希望動物台巴打可以分享近期有咩開心或者煩腦既事,
就算有咩諗唔通都可以一齊分擔下
因為係動物台入面都比較容易互相理解

本帖歡迎任何討論情緒、友情、學業、愛情、動漫、日劇等。
儘希望每個人的留言都可以得到注意。
有日文學習問題亦可提出

宗旨
專做9upper騎劫

和議
砌緊模型比人搶左1001...

幫我砌ok?

幫我砌ok?

ok呀,不過我好屎

隻紅渣買左無掂過

幫我砌ok?

砌我ok?

幫我砌ok?

ok呀,不過我好屎

隻紅渣買左無掂過

渣ga
邊隻版

RG
https://www.youtube.com/watch?v=v4nsVN954SY 個樣咁鬼後生

依隻臭雞咩料呀
https://www.youtube.com/watch?v=v4nsVN954SY 個樣咁鬼後生

依隻臭雞咩料呀

屌雙周龍刀打輸左

屌雙周龍刀打輸左

一齊投入公廁娜懷抱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞