一齊睇下美國警察點對示威者

453 回覆
1091 Like 7 Dislike
曲?
個差人最後比人炒左
睇哂留言 你好柒 潛水吧 傻尻
多謝你幫手貼片prove我講既野
開槍打人啲片係有camera footage睇到哂成件事發生經過
https://www.apnews.com/5488869da955482d86a2168d6b6d6e22
A police officer has been fired and a second placed on leave after they fired 76 gunshots and killed a fleeing driver during a chase last year through a busy residential neighborhood in Southern California.

而咁樣開槍打死人係有後果 要負責既
所以話checks and balances真係好重要 美國好野!
我敢肯定香港一定無仆街警狗
35樓講完真係有

唉 呢啲我唔知啦
你睇下呢啲

貼啲 應有 人哋又做緊嘅正確例子出嚟
佢又貼啲錯誤例子
最後人哋政府要賠錢 炒人嘅出嚟 倒自己米
人地都有比群眾屌 不過專業而且真心做野有跟protocol 一野禁低就唔會狂打
講真美國普通人都可以有槍 點解人地危險大咁多都可以咁專業 就係訓練得好
當然美國警察都有老鼠屎 因為成日都有人屌 但係人地普遍真係夠專業
補返少少資料
有人報警話佢食左毒品,有槍
警察去到,佢揸車走
其間發生槍戰
最後比人追條友被警察射死左
隻傻閪見到英文起哂扛語無論次
係毅進仔 fact checked
屌,呢條片槍戰嚟wo,邊個發出嚟咁on9。
美國間唔中都有差佬亂黎,不過比人告到仆街咁解
睇返香港果d,打完人一鑊都可以無事
咪係 完全無得追究 變相鼓勵濫用武力 因為無責任
所以香港係嚴重好多
濫暴私刑出晒,被自殺唔知真假,全部都冇得追究
美國文明點會唔關印第安人事?
呢個係人地歷史既一部分,起碼人地肯去面對 今日教科書都會講
唔似某國經常刪改歷史
上面隻3毛 on99 用呢d同示威片比
屌,我轉藍c mode俾你屌吓:我唔知,總之乜撚美國都會開槍啦
蘋果A1: 暗角打鑊翻版 40警元朗行私刑 後巷狂踢暈倒男
https://lih.kg/1588410
上面隻3毛出黎講兩句?
屌 搵得好辛苦架
縮番入肥老母個西先
估唔到咁多三毛藍絲黑警係到面對唔到現實
被人踢撚穿一路以黎既戇鳩論點條氣唔順係到駁
算鳩數吧啦你地做埋啲狗屎灣自己心知肚明啦
香港合法化槍牌
你班狗死9曬啦
你睇埋美國啲示威者先啦
on9!!!!!!!!!!!!!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞