一齊睇下美國警察點對示威者

453 回覆
1091 Like 7 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=OIKFWNSu6Dg

岩岩幾日前發生
After the "climate strike" protest in Portland yesterday, around 50 masked antifa militants descended near the local ICE facility. They threw projectiles and rocks at officers. This is what happened when (federal, not local) police initiated an arrest.

最好比啲藍絲睇睇

[行動]929細節出左了 唔該文宣 推爆佢
https://lih.kg/1587564
又話美國啲警察一下射死晒啲示威者既
睇埋下面啲片以為自己平衡時空 無人流血

個個有委任證 警棍都無用咁濟

搞笑嘅係第一條片個libtard話佢哋係Gestapo
佢應該要嚟香港睇真正嘅Gestapo
屌你第二條片佢地個個速龍裝
證明左香港真係好小兒科
比藍絲睇啦
第二段影片行人路果班如果係香港死緊...

好撚老實
美國都會有警暴問題
但係人地會追究責任囉
香港?

說好的美國警察一槍打死示威者呢
一拉㩒低 無多餘動作 唔洗驅散人群 唔屌群眾老母 群眾又唔會還拖屌你老母

做野乾淨有閪人周你同屌你咩 香港班恐怖分子又冇委任證 做野又鬼鬼祟祟 屌完人又調頭走 比人話兩句就失控 仲好意思講美國
所以話民主政治到頭來最緊要既都係權力既約制
有啲antifa好鬼重裝
天下烏鴉一樣黑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞