一齊睇下美國警察點對示威者

453 回覆
1091 Like 7 Dislike
美國1776年建國
請問擁有過千年歷史既中国追上未
自己貼嘅片就話人地係一直以來嘅作風
我貼嘅片就只係冰山一角
藍屍好波
你貼條11年佔領華爾街嘅片,話呢啲係人地一直以來嘅作風,我條片就三日前發生 ,你咪自己睇下咩美國警察咩作風囉

先唔講佔領華爾街係對住班liberal ,人地Portland對住極端左翼antifa都只係去到呢個程度 你仲好意思係度9up

Checks and balances又唔識 早啲訓啦柒頭
美國警察點執法依d係普羅大眾既常識黎
槍擊黑人果d片你自己上youtube睇到你唔想睇
如果你唔知佢地作風係點既,咁你一定仲係小朋友
至於你條片依d冰山一角既片段代表唔到d咩
我亦都睇唔到片中有人有反抗
仲有,唔好諗住講幾句英文就大到人先得架
你覺得講幾句術語就好型好威威呀
依d咁淺白既道理都諗唔明就係你個腦唔得
明唔明呀
片又係你自己貼 駁唔到又唔算數呀?

開槍打人啲片全部就有cam做footage比你睇哂成件事發生經過,唔會有啲咩電筒係隔離照住

開完槍又要經過法庭審訊 有單野告到上supreme court 要由supreme court界定埋開槍嘅準則

呢啲咪叫checks and balances囉 傻閪
呢啲唔係拋書包好威威,係想同你講呢個世界係有呢啲存在 呢啲咁淺白嘅野都唔明就證明你個腦唔得
明唔明呀
戇鳩仔
香港警察有係用電筒照住既情況下開槍咩?
你為左想講贏人用到老作依招喇
都話你講幾多術語都無用架喇
係理虧就理虧
係心虛就心虛架啦
果然係個腦唔得

你啱啱放監?
駁唔到要開始spin了
你咁講即係想反我哋鄧小平領導所講嘅 殺200人保20年穩定姐
佢哋自願被屠殺換取中國穩定?
打傳媒打議員打女仔打細路打老人打路人
你老味仲要警黑合作
我諗得第三世界國家比得上
藍c mode : 我唔知我唔理,總之美國一早開咗槍啦,條片假嘅。
「開槍打人啲片全部就有cam做footage比你睇哂成件事發生經過,唔會有啲咩電筒係隔離照住

開完槍又要經過法庭審訊 有單野告到上supreme court 要由supreme court界定埋開槍嘅準則」

咁鐘意講美國警察射死人 攞事實理據出嚟駁鳩我呀屌你老味
淨係識講啲似是而非嘅野 咩一貫作風出嚟
藍屍質素真係無下限
現實一句市民都有槍權佢地都疾機啦
on9仔,自己上網個對屎眼睇下人地處理示威活動有無用過實彈啦,
成撚日剩係識spin落槍殺黑鬼
又係你自己講起步起得早 美國1776年立國 中國經常自稱五千年文明 串啲咩?
「開槍打人啲片全部就有cam做footage比你睇哂成件事發生經過,唔會有啲咩電筒係隔離照住

開完槍又要經過法庭審訊 有單野告到上supreme court 要由supreme court界定埋開槍嘅準則」

咁鐘意講美國警察射死人 攞事實理據出嚟駁鳩我呀屌你老味
淨係識講啲似是而非嘅野 咩一貫作風出嚟
藍屍質素真係無下限

請出招
唔睇真d以為果d都係警察
不如話大陸先係 推反警車係最低消費
唔會 如果612係美國警察呢種點到即止程度既武力 而家我地根本唔會升級到玩火
暫緩左隨時616都冇乜人會出黎
冇得比 睇到既好大分別 睇唔到既制定政治仲大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞