ラブライブ!ALL STAR綜合討論區[1] 9月26日正式上架

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
咦?點升
覺哂但唔升lv?
限界突破隔離粒制度升

用緊呢隊,仲未過到一首上位曲
BTW我就黎夠150抽,應該換張Vo/Gd UR好
真係唔知邊度呀sor
全ser最強果南
想換老團既卡好似得にこ/ことり係Gd?

用緊呢隊,仲未過到一首上位曲
BTW我就黎夠150抽,應該換張Vo/Gd UR好
全ser最強果南
想換老團既卡好似得にこ/ことり係Gd?

Vo
可唔可以cap張圖睇吓
唔該哂
但升爆果南真姬果果都係中級慘敗
點解
你係咪無跟首歌啲mission打
想問下fd list喺邊個位
有冇人加下好友
254 778 585
應該係
好多時我睇完都唔明
有冇link有講解嘅list
有冇巴絲有link

4人個個就係打note ,一隊3個人打3個note就要轉小隊打埋第4個note,分數就係要係任務內打幾多分,sp幾多分就係任務內要用sp技得幾足夠分數。

而上面呢張就係歌內某d note有特殊效果,左下就係打呢粒note會扣40血

上面呢張 有d歌解完任務會有獎勵,呢首歌第一個任完成就會有sp上昇獎勵,第二個就係任務完成後15note 內技能發動率上升10%,第三個就回2000血,第4個就係如果任務失敗sp獲得量永久-50%
日文廢sor
第二張打錯 係扣400血
呢首歌起碼10粒呢d野
唉⋯我收工睇唔明再問啦
咁嘅⋯不如就拎嵐戀中級問
暫時都係咁樣排(因為開緊工只能掛機未執)

作戰分組嗰度其實即係點?

如果要過到中級或者高級我應該要睇第一張定第二張講嘅情報
第一張係佢note有咩效果,最後三個係冇點到會有debuff,第二張係佢歌入面既任,4個都係任務時間內打足夠佢要求既分數。

然後你果南、真姬、果果一隊,每張卡有三項能力值,第一個係點note分數(只計切換到的小隊),第二個係體(計全隊),第三個係計sp分(計中間個三個)同爆擊率(只計切換到的小隊),果南同真姬第一項同第三項都唔錯,所以做主力隊,然後呢隻game唔夠血會拎唔足分。所以主力小隊要放張盾/補血。果果我唔知係咩技,咁樣打應該會高分。但你卡等級低,要升升。
下星期五有大更新

唔洗打素材打得咁辛苦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞