ラブライブ!ALL STAR綜合討論區[1] 9月26日正式上架

1001 回覆
11 Like 4 Dislike

出左啦
係喎
記錯左以為event開始先有
仲未刷到KKE NICO DIA 梨子UR帳
我刷到好攰呀
完全開頭教學部份就冇咗震動點搞
如果有人有嘅話又唔會特別想keep嘅可唔可以送俾我

已經四張UR啦
都係唔中本命
Keep唔keep好
好唔錯 補/盾要有一隻 Vo同Sp都屬最高appeal
3隻放埋同一隊 然後其他撐血就得
其實我仲未好好研究點打
卡在係第三章
bug黎

抽個陣聽聲以為新卡
點知舊卡來
係Bug嚟
下各更新會fix
完全開頭教學部份就冇咗震動點搞
係Bug嚟
更新會fix
十月中有更新

簡化特訓拎衫
每日日替歌玩既次數上限提高
每日合宿次數上升
LP使用量同回復時間更改
一早要啦拎件衫都咁難
5ur都冇KKE UR
我唔想再刷啦DLLM
唔課金隨時玩一個月先拎到一件
課金
「TaiwanWarmPower」今晚(15日)在臉書發文,呼籲民眾一同連署「德國聯邦議會第95643號請願書」 ,支持「請求德國與中華民國(台灣)建立外交關係」,內文中指出迫害人權的中共不應代表民主自由的台灣。小編表示,可參考連署教學影片,2分鐘左右的時間就能完成簽署,如能在10月9日前達成5萬人連署,就有機會將此議題送進德國國會。

#AntiChinazi

Source: https://m.ltn.com.tw/news/world/breakingnews/2916703

連署教學from TW:
https://www.facebook.com/allen.taiwangermany/videos/pcb.2942668175748064/2942643702417178/?type=3&theater

連署link:
https://epetitionen.bundestag.de/petitionen/_2019/_05/_31/Petition_95643.mitzeichnen.html

大家幫下手, 聯台灣抗邪惡強国

仲爭5000咋
尋晚十連抽中兩張UR都係冇小鳥

今朝開sif十連抽反而中到,但我想喺as中
新ur小鳥係限定?
活動完左係咪無得抽?

利申 兩隻小鳥UR都有

求加好友
ddddd Added
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞