ラブライブ!ALL STAR綜合討論區[1] 9月26日正式上架

1001 回覆
11 Like 4 Dislike
射左
阿夢QQ
有冇攻略教點玩?
裝3條友回血都回唔切
課金課返疊UR返來先
第一隻熄聲玩好過開聲玩既音驚
full combo都可以扣左大半血
隻game每打notes都會扣血 一開頭打唔到中級係正常
建議刷住初級 用綠色箭咀防扣咁多血先
個判定同sif一樣 玩撚死人
993898416 ++
要farm血先過到關 完全唔係音game黎
等咁耐以為好似cgss咁 點知出到黎咁樣玩法
chok左兩個幾鐘
終於chok到曜返黎
仲chok埋花陽同希
lm
初級都死到底想人玩咩
想話你知一味靠打分/加能力喺呢隻game係死緊
喺調timing時唔好被畫面描述跟話面打而係要聽beat,完成後會出個建議值要你自己調去試
升lv好慢
「TaiwanWarmPower」今晚(15日)在臉書發文,呼籲民眾一同連署「德國聯邦議會第95643號請願書」 ,支持「請求德國與中華民國(台灣)建立外交關係」,內文中指出迫害人權的中共不應代表民主自由的台灣。小編表示,可參考連署教學影片,2分鐘左右的時間就能完成簽署,如能在10月9日前達成5萬人連署,就有機會將此議題送進德國國會。

#AntiChinazi

Source: https://m.ltn.com.tw/news/world/breakingnews/2916703

連署教學from TW:
https://www.facebook.com/allen.taiwangermany/videos/pcb.2942668175748064/2942643702417178/?type=3&theater

連署link:
https://epetitionen.bundestag.de/petitionen/_2019/_05/_31/Petition_95643.mitzeichnen.html

大家幫下手, 聯台灣抗邪惡強国
試下等到start先開技
CLS 唔講以為呢隻係RPG
而且FC冇特別獎勵
屌 根本就係 autoplay farm item 痴撚線
唔夠血會比首歌秒
有autoplay已經唔係音驚了
隻驚個畫面係靚既 但系統真係狗也不屌
又技能樹又扣血 逼人farm初級歌
最慘係主線都唔夠過 連snow halation都解唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞