iPad Pro 10.5 2017 vs iPad Air 2019

666 回覆
53 Like 4 Dislike
我10分鐘前再開新account買,
又係比哂錢(PayPal)之後比人cut單封帳號,
巴打我想問你打完英文地址, 係堅持用番自己手打果個地址定係system幫你auto改果個?
我見system auto改果個地址會錯, 所以我堅持用番自己手打果個地址
system 會幫你改咩? 我人手打
未見過auto改
例如:
我打
"ROOM 1011, BLOCK X, ABC COURT, 22 ABC ROAD, ABC" 再confirm

再去下一頁佢個網會出
Your shipping address as typed may be undeliverable.
Choosing not to use the suggested address, may result in:
-Delivery delays and/or
-Additional address correction charges and/or
-Incorrect tax charges

Recommended Address:
"/F 10-11, Abc Court Block x, 22 Abc Road, ABC"
唔用佢recommend嘅地址
禁另外個option
我都買左2日仲係in processing
信用卡過左數
no tracking number ?
得order no.
未有tracking no.
咁怪既你地。。。
屌!我真係躁
岩岩又開新newegg account 再開新PayPal account 再連新credit card
比撚完錢又係cut我單再封埋帳號
問撚完客服又係同一答案:
Thank you. I am going to send a request to our internal team to unblock the account. If your account is able to be unblocked, you will be notified via email within 1 business day.

香港買iPad Air算
有人去蘋果問過,要3千幾
我都買左部二手 有保既 10.5, 希望無白點 ,定其實部部都有
設計缺陷,出現白班只係時間問題,但APPLE唔認
希望個位唔大, 好彩部機都仲有成年保養
Refurbish果陣會唔會已經fix咗個問題?
冇, 由頭到尾都冇fix過
即係攞部壞機賣返比其他人
我部翻新機冇白點
哦, 我get錯你意思

refurbished當然係冇問題
你眼見的100%新, 你見唔到的有95%都有90%
你買返黎果下完全係冇問題

但白點問題apple冇fix過, 冇人知點解, apple唔肯認錯亦唔冇改善問題
你買返黎幾時會中招好講彩數, 一年內出時你仲可以拎去換
一年後出事, 你自己食左佢
newegg岩岩先send email同我講payment charged
前幾日原來係payment authorized
好亂
仲未送出? 一星期喇wor 我一星期內收到
而家先有個tracking no.
仲要In transit from merchant to Newegg Shipping Center
新蛋個apple保養係點計?
巴打收到貨未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞