iPad Pro 10.5 2017 vs iPad Air 2019

666 回覆
53 Like 4 Dislike
Apple 10.5in iPad Pro 256GB (Rose Gold) with Smart Cover (Stone), Touchscreen Stylus and Screen Cleaner Stylus Bundle
https://m.newegg.com/global/hk/product/9SIAG3JA3C3468
呢部係咪全新機黎成$57xx
送d野好似無咩用
另外個seller d評價麻麻地
巴打留意下
我都覺伏伏地,其實想試下普通iPad 2019
而家等埋surface pro果邊先
反正都唔急用
是咪等出x
Wifi全球保
x行arm cpu,唔知會唔會有嘢用唔到
大家係咪坐底買256GB先夠用?
即係應該送到去Newegg個倉等ups拎去做export
平就去馬
嚮新強買咗啦,好期待
屌 畀你地炒貴咗 之前都冇咁貴。。。
諗住入手多部 發現個價 貴過之前。。。
究竟有冇10月發佈會
3000平咩
係咪二手先?仲有冇保?
我3000蚊買咗部二手iPad pro 10.5 4g版 64gb
仲有11日保,完保前拎咗去apple store check機
證實冇內傷冇換過零件
冇問題 都可以廿叫apple check 機?
定用咩理由叫佢check機
半年前喺豐澤優惠買咗部64gb 10.5
不過成日都加片加到唔夠位
諗緊如果上newegg買部256gb 10.5翻新機
再喺香港tarde in 部機64gb 10.5
只係升級咗容量
會唔會好on9?
同佢講用用下出白蘋果reboot
唔會 256GB 同64GB 2個世界
我月頭都買左兩部
一部自己一部老母
十日先到 岩岩今日仲加埋AppleCare+

上淘寶買左個case 應該條邊太厚用唔到掀起cover就wakeup同sleep
Mon貼都唔用 花左就用applecare換新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞