iPad Pro 10.5 2017 vs iPad Air 2019

666 回覆
53 Like 4 Dislike
跟巴打係新蛋買左 開心使用中

大家有冇買套?想有埋apple pen筆插
岩岩收到
check過個保養

得閒再搞埋d setup
部機冇花
咁咪當全新咁用 有冇伏?
我淨係望過下表面冇穿冇爛
應該冇伏
跟大學個邊買apple care同pencil
我有apple pen筆插套 啱啱淘寶買 用咗2日 想要輕便d 買咗個新 咁你要唔要
大學點買apple care
AppleCare+ need to be purchased with iPad Pro as a bundle at the same time. Order cannot be placed separately.

不過買支筆平到d
幾耐送到過黎?
佢個apple care黃色即係買唔到
買到
要899
新蛋買係咪開機先計保???
我個部係
大學可以淨係買Apple care ?唔係要跟機一齊買咩?
跟newegg買定係開機果時買
係apple買就899
iPad Pro 11' 最平個價貴過10.5'出果陣,都唔明有咩大改貴咁多
改吓個外型設、加個Face ID、轉做全屏咪可以乘加價
問題係代替唔到電腦用,只係個芒大d既手機
10.5pro神機嚟
我3日前新蛋買左10.5 , 但到宜家仲係In transit from merchant to Newegg Shipping Center

另外一開頭佢話係用fedex送, 但張invoice寫住
CARRIER: Newegg International Shipping Service

有無巴打係咁
我係,不過岩岩見activity 寫住ready for ups
買邊個options?
我都諗緊買10. 5。但有啲又五千幾 ,有啲六千頭 又送cover
唔識揀
唔該巴打 我再留意下先
有送cover咩我買refurbished
rose gold 35xx果個
cover我淘ja
另外買左個彷紙膜,希望寫野會順手d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞