[VAPE]霧化器使用者交流區[17]

1001 回覆
6 Like 10 Dislike
集運。。。
唔怕貴咪fb
https://www.elementvape.com/voopoo-drag-157w-tc-box-mod?enter=true
VOOPOO DRAG 157W TC BOX MOD 新手嘅話建唔建議買? 另外配咩rta頭比較好玩?
舊野,買就買drag2,,諗清楚想要雙電做咩先,因為都唔輕

rta選擇太多,單發,雙發,mesh冇方向答你唔到
唔該晒ching先, 冇留意到係雙電,一般都係同Fd食飯飲野先會想Vape,所以單雙電對我嚟講應該差唔多另外單電續航大概係幾多個鐘?
仲有如果係單電機咩主機比較推薦?(唔想玩套裝,因為唔想玩成品芯,硬係覺得浪費咗原先個霧化器)
Rta就單雙發都冇咩所謂 ,mesh就應該唔會玩。(霧化器真係多到好難揀)
Sorry for好多問題
你玩過未,你講緊似想隨身帶,
聽落pod or aio岩你多d,
你要好大煙?
想買pod system 可以自己入油

係咪uwell caliburn /teros/ avp 3揀1好?
香港買係咪貴淘寶好多
可以睇埋vinci 同rpm40,

唔睇錢仲有dotaio
哩3個選擇係咪要自己換霧化器?
你個個中間未聽過,要換pod 壞一個就成個pod換

我講個兩個係換芯,個pod可以重用
謝巴打
不過無腦袋之選好似成粒pod換簡單d
avp啦,我地呢度好似有人想放
想放即係
唔係我,有人太多機
我知
琴晚又毒左佢買機
好唔忍得
VAPEBULL買野算唔算貴?
睇你點睇,我自己覺得算,但佢都要交租

不過佢d貨唔太更新,自己諗
咁香港有無邊間推薦
我推薦你去鋪頭試左自己想要咩先

id個d都可以睇下,做哂功課格哂價你就會知自己想要咩
我新入坑,第一次買油係高登隔離間野買大陸茶味油
但覺得幾貴,睇下有無D抵玩D地方介紹
邊位
購物狂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞