[VAPE]霧化器使用者交流區[17]

1001 回覆
6 Like 10 Dislike
Zeus rta 幾正
想問除咗淘 香港邊到買油平d
第一隻買咗枝vgod奶油 甜得濟頂唔順
想試下茶同藍莓爆珠
好似唔錯
vgod不了
知唔知呢部最平買幾錢?
唔知
見到有人用 平都可以諗下🤪

幾靚
好大部
真係 第一次鳩買
巴打有無話邊到買平d
我同某幾個巴打係網店買

好似平少少
我初時唔慣都會呀, 佢設計就係呢到最差
新手想問嘢
之前因為壓力大有食煙, 但女朋友唔鍾意所以戒咗
呢排啲情緒又嚟料想試下vape...但咩都唔識

爬返第8個post頭見到有呢段:
個人推薦新手單電套裝:
SMOK AL85 Kit (夠細部,可以直接用25mm霧化器,個霧化器可以換RBA芯玩DIY)
Vaporesso Tarot Mini Kit (可以直接用25mm霧化器)
iStick Pico Kit (最平同最細,不過用24mm或以上霧化器要加散熱片,個霧化器可以換RBA芯玩DIY)
- 新手機唔好買太貴,你都唔知係唔係想玩落去

想問下仲係咪update
唔update,
你有冇preference, 想要單電?雙電?想玩diy定成品芯?

定怕麻煩想用aio或者pod仔?

極速無腦比幾個你睇下

單電
aegis solo(三防)

雙電
vaporesso gen(輕,靚)
aegis legend(三防)

pod
AVP
pastio
smok nord rpm40
voopoo Vinci's modpod
你睇緊個幾個都已經舊到唔恨,建議勿入手

新手kit最好就玩埋個成品頭,諗清楚自己想玩成品定diy,兩者味道表現同成本差別好大

機價kit望返應該500零,你預實鋪賺你1成左右啦
唔update,
你有冇preference, 想要單電?雙電?想玩diy定成品芯?

定怕麻煩想用aio或者pod仔?

極速無腦比幾個你睇下

單電
aegis solo(三防)

雙電
vaporesso gen(輕,靚)
aegis legend(三防)

pod
AVP
pastio
smok nord rpm40
voopoo Vinci's modpod

新手唔敢玩DIY咁複雜,應該都係用成品
單電同雙電係咪都要成日換?
我再望一望你啲推薦先先
唔該巴打
其實玩落點都會diy,比我毒親好似最後都玩diy

始終成本行先,平芯都10幾蚊粒,味道一般,貴芯去到30幾蚊,味道都只可以講普普

電量一般要睇你玩幾W, 我自己玩65up max 100

狂啜可以玩到4個鐘?
一日都試過

單電我自己得部唧唧,仲要未開始玩,答你唔到,但你預2000mah唔會多過半日,但你飲住野食,9成9一定唔會冇電
呢個list入面我有3部
咁既size...
pod仔多冇用
aegis solo
gen
pastio
叻仔
食開煙。。唔好搞咁多野
【英国正品SZ小烟潮人电子烟蒸汽烟男女替烟电子烟可注油大烟雾】https://m.tb.cn/h.enUQoNj?sm=d63a9a 点击链接,再选择浏览器咑閞;或椱ァ製这段描述₳74J5YMXA0vC₳后到👉◇綯℡寳👈
用緊kanger mini
加smok baby
粒電玩個零月就開始有問題
叉爆電 一用就會話冇電

換左幾次電都係咁 點算好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞