[VAPE]霧化器使用者交流區[17]

1001 回覆
6 Like 10 Dislike
【原装温控调压功率杆子电子烟可切换机械模式18350迷你电子烟杆子】https://m.tb.cn/h.eMDIPPm?sm=153d10 点击链接,再选择浏览器咑閞;或椱ァ製这段描述₴BgAPYL78pGA₴后到👉◇綯℡寳👈

桿,利申冇用過。

【远飞泰克版TaiFun 台风GTR RTA雾化器4ML口感储油雾化器23mm316钢】https://m.tb.cn/h.eoUyIkA?sm=396874 点击链接,再选择浏览器咑閞;或椱ァ製这段描述₤hDhbYL7QWyO₤后到👉◇綯℡寳👈

需要霧化器嘅推呢個,冇巴投訴過。

aio pot唔識
都係嗰句唔食煙就唔好掂

真係要嘅,自己爬下文先,諗清楚自己需要乜。

btw, 大中細機都應該有人介紹過
有冇巴打用緊gippro gp6? 見佢係日本牌子
信唔信得過?定係買返rlex好啲?
新手爬咗文一段時間
唔知自己接唔接受vape
想試下
邊間實體舖可以試又唔太食水深?
tvs
淘寶買caliburn 件野個中文名有個劍字落唔到單
唔使理牌子係邊度, 基本上都係大陸做.

pod唔太熟,等其他巴絲推薦
vape 口感同煙量都勝過傳統煙仔,熱度就輸d.
煙仔轉vape要時間習慣冇咗焦油味.

另外想問除左淘寶 邊到買會平啲同有信心保證
淘啦冇其他
搵啲商譽好嘅基本上都唔會出事
淘寶硬係覺得好伏,雖然出面啲鋪都好大機會淘落嚟
99.9都係
Joyetech ego aio
Aspire pockex
Vaporesso cascade one

Search 到呢幾隻 唔知有冇巴打用過
想問relx d煙彈掃完qr code話係正貨係咪就一定係真野
其他啲人死曬嘅
冇心情啦
一個人力戰一班迷途小羔羊

得閒去老郭蒸氣睇下d 絲, ok 架喎
我?
你係邊買, facebook 店?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞