[VAPE]霧化器使用者交流區[17]

1001 回覆
6 Like 10 Dislike
我用開個app 叫vaporDna 唔sure 寄唔寄香港,可能要問下其他巴打
巴打唔係住香港?啱啱睇咗唔寄 但做緊優惠好抵屌
唔係我住美國,都唔知係咪真係ban vape
Vapordna唔寄香港啦
好多外國網都唔會寄
直接係佢地網寄會寫係d咩

就算肯寄過唔過到香港海關都未知
咁應該點香港有啲鋪賣貴成倍
Ovns?
想問宜家戈淘寶點樣可以search 到vape 既野?
好似全部一有煙既keyword 都比人ban 曬
係咪要用VPN?
hello 新手想入坑
https://www.thevapeshophk.com/ 呢間野有無伏
有興趣買 DRAG2 KIT SET試下 重要買D咩?
THANKS!
[VAPE]霧化器使用者交流區[17]
http://lih.kg/mdbdvNX
#720 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
新手想入手caliburn但係咪入8成油就唔會有彈油情況?
好似係,你試下返黎report
冇,除左要交租
我係食左好耐真煙,但無上癮,可能同fd出街先r兩枝食,想得閒返工偷懶食下,有咩味一定要試??
鐘意咩類,其實因為太多,最好落鋪啜下佢個d

個人比較歡喜果味,藍爆(好多人覺得伏,但有個巴打專食藍爆),芒果fruitpop, 個人食過冇伏,第一支涼,第2支唔涼

甜品就多數mtl先出味
想試茶味同咖啡味 煙油牌子係咪好重要,話曬都係食落肚,之前爬文話五子棋好正,但已經買唔到咁淘寶果啲煙油點解買得落手
唔該哂巴打先 買埋枝油就可以入坑
跟據其他巴打講,好似5子棋都最好mtl

我有幾支未開答你唔到

牌子重要性在於你對佢有幾安心,大陸仔會有d甜味好假既油,所以自己睇路

大陸買得落手主要因為其實條formula係一樣,但原材料就。。。。
唔該我賓長巴打 ,咁我落去試下先
咁無計wo
我係外國網買去我呢度仲要再交稅
想要就要買ga la
香港邊間鋪買油信得過?
Carousell 有人賣
冇得淘寶
姐係強迫我戒

食開relx 仲有咩水路可以買到?
問下客服啦
都係買到架
omg
客服都係話
目前只能在线下购买的哦哈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞