免費安全 學生 VPN教學(有片,簡易)

169 回覆
63 Like 3 Dislike
認同加幫推
希望幫到你
想問點解去到password個到
佢話咩”connection to(一組數字)closed” 嘅
係咪我入錯密碼
咁點重新黎過?
好似又得

(幫巴打推po咋
Thz
想問安裝SSR個到點解係殘體嘅 有些少擔心
🤔🤔好似沒預過呢個情況,有沒圖睇下
而家出左去佢要我重連之前啲野唔見晒
下面黑色入programme個個位都唔知去左邊
點開返架?
係,啱,照揀就得
其實唔駛咁,有咩砍掉刪咗佢再開就得
唔駛驚
https://lih.kg/2027151

用google cloud可以用佢
咁多種加密邊樣好啲我都唔肯定,如果你唔介意,其實照去都得
如果你setup好晒,最後會出個整合晒所有野既版面比你睇,代表你裝好ssr,佢會用你起嗰個Linux 既ip 作vpn,你只要set好poet in,out,入番啲你設定既數值就用到
其實唔駛咁,有咩砍掉刪咗佢再開就得
如果你setup好晒,最後會出個整合晒所有野既版面比你睇,代表你裝好ssr,佢會用你起嗰個Linux 既ip 作vpn,你只要set好port in,out,入番啲你設定既數值就用到
其實最好係GCM
不過呢度無得揀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞