Deliveroo 步兵 38 之 有咩就問車務部

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
舊制點都要有,唔係邊個食西單
而家改左喇
新制都逼你接單
唔係就當你缺席
都話羅家聰is watching you
就係西先派比你 邊有咁多近單

屌,咩事啊
冇錢洗要即pay呀
前日又係咁
我咁啱又係今日俾咗$5佢洗
過程好順利好快有錢收
填了接 大約幾多日後開始可以做袋鼠
填了表
究竟有無人明咩叫18+外賣
可能有酒
1800後先拎得
請問有冇葵芳巴絲送過去 Iplace? (葵涌青山公路葵涌段303號) 想問下佢業成街果邊橫巷有冇後門入口?

我上個月送過,唔識行,行完業成街天梯後再dou上斜行去青山公路果邊正門入口,行到閪冧用左45分鐘

尋晚又彈呢張閪單即踢,但如果佢業成街橫巷有路上嘅話都可以諗下。

而家真係生意難撈,繁時一派呢d單真係個心1516
車場入口叫保安拍卡搭lift上G層,左邊推門出》側門搭入正座lift
即係可以響業成街後門入? 入口有冇Iplace水牌架?
唔洗做
因為更都冇
呢2日靜到,有更冇單
果度附近嘅the star屌那星就做左三四單,我做一次iplace就中撚左伏
聽米線師兄講,應該係行上一段業成街天梯後,有個轉左位,果度唔好轉左,轉右入off road嘅後巷,果個位夜晚有好多車鳩泊所以唔明顯,儘行到儘頭左手邊應該就係米線師兄所講嘅iplace停車場入口

我記得果時打電話俾個客,佢話果度都有個入口,但要保安拍咭先入到,又話自己唔熟,所以我就冇理到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞