Deliveroo 步兵 38 之 有咩就問車務部

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
同定班義工講:
按照經驗,新年初1-4個市係靜過閪
唔好浪費時間喺袋鼠度
有老底,閪單都焗接
冇老底,踢單零成本
依家踢單都扣出席率,成粒鐘派咗兩張2km既單俾小弟(步兵),照以前一樣踢單,點知完咗之後話我出席率要扣
依家踢單都要最少做一單如果唔係扣出席

Tg group 放出黎 大家覺得係車手定步兵
第一日返,想問下地圖上啲紫色點點係咪其他師兄嚟?
諗諗下都係,啲點點唔識郁,嚇到我以為幾十位師兄咁多
由 2月5日2020年(星期三)開始,我們將修訂目前的送餐專員裝備標準,以解決送餐專員沒有使用保溫袋送餐的問題。在此提醒一下,食物需要存放在保溫袋內以保持上菜時的溫度。使用保溫袋能確保顧客有更好的體驗,顧客因此更有可能再次於戶戶送 Deliveroo 訂餐,這亦代表我們的送餐專員將接到更多訂單。

所有戶戶送 Deliveroo 的送餐專員在領取訂單時都必須向我們的餐廳展示至少一個保溫袋。如果未能展示保溫袋,您將無法領取及派送訂單。
d餐廳鬼會理個個都冇袋 個個都唔比人送 最後自己送呀
為預防新型冠狀病毒感染的肺炎(武漢肺炎),我們提醒各位送餐專員時刻注意個人衞生,勤洗手。如有發燒或者有其他病徵,應戴上外科口罩,及馬上求醫,並於24小時前取消您即將的預約時段。

使唔使咁強調24小時前
佢英文有寫有收到 Email 就有
依家出街送外賣都係搵命搏,你老味袋鼠啲單錢仲少咗距離又遠咗
呢幾晚都單接單
掉返轉諗,啲人唔落街食,個個叫外賣,樓上樓下35蚊隨時有機1小6
而家出街都好撚危險搵命博
開工利是好心就轉數快啦!
完全唔識變通
隔離區銀行過數
多咗更
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞