知唔知點解的士司機 黃 多過 藍?

432 回覆
2742 Like 36 Dislike
搭紅的 不限數次好多司機都係偏黃
垃圾CCTVB

#Be Humble #Be Water #Be Smart

Ultimate Goal﹕
Connect the World, #Anti Chinazi
咁先有可能清算港共、黑警

一直幫助我哋嘅twitter 用戶Enzo Mazak警示左我地嘅危機﹕
自衛同藍黃打鬥有分別 (拒絶講「私了」,我地唔係黑社會)
https://lihkg.com/thread/1575750/page/3[/size=5]

「有圖」我地而家輸鳩梗,仲有心情喺度圍爐:0)
五毛用英文攻陷 youtube
https://lihkg.com/thread/1575017/page/1?post=2

[重開][品葱轉載] [文宣戰術] 教你如何宣傳反共,緊貼現在熱門事件。
網絡戰術
https://lih.kg/1574973
支持

用返藍絲果套,無犯法驚咩死刑
佢地好憎黑脚
剛周日坐綠的,對講機中傳來邀約打曱甴言論,態度輕挑
家中老人係車主兼自己車日更司機
成日睇東方 唔聽電台
不過佢後生成日比黑警蝦
(佢老實人所以玩9佢)
我又唔敢同佢講政治
我覺得佢係冇顏色
佢淨係話生意冇影響
靠本地客生意穩定過遊客
Push
極多藍絲
雖然唔知的士佬是咪黃多d
但我家兩老
自從我冇畀佢地睇tvb
開始講返當年共黨點差點差
所以話tvb必須步atv後塵
搭親的士啲司機都係瘋狂屌9政府同黑警
仲激動過我
紅的司機個次塞左幾把遮比我地仲格硬要收我地少啲

無法證實, 不過工會就一定係紅, 其他散戶無大台所以無數字
一半半 多數黃 因為聽電台 特別早更會聽晴朗同881
以前有啲會課金d100 唔知而家有冇 當年有Digi radio 佢哋有拎部機播
就算rthk 都中立過垃圾cctvb
我一二,一三年 坐上的士 司機開口就屌政府 佢話回歸十幾年 連間大醫院都冇 你睇下而家香港大醫院 間間都英國人留低
佢地呢幾個月平均少左30-50%人工,仲黃?
其實呢個post 嘅重點係:

抵制TVB 係呢場運動關鍵,大家唔好鬆懈!

至於標題係有少少唔清晰,應該話按廢老比例計算,的士司機算多黃絲
其實呢個post 嘅重點係:

抵制TVB 係呢場運動關鍵,大家唔好鬆懈!

至於標題係有少少唔清晰,應該話按廢老比例計算,的士司機算多黃絲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞