唔想私了心態延續落去

904 回覆
88 Like 3714 Dislike
私了點係解開片?
手足被私刑成面血
好彩既係仲清醒
blocked
無人私了
藍絲誤中自己人
割你老母
唔係唔做,係要用文宣正名
定係解
唔係私了,係合法自衛
唔通仲覺得差佬會嚴正執法呀?
Blocked
割你老味
咁多示威者比狗打到咁傷, 無正常途徑可以處罰班黑警, 就咁算?
你唔私了, 佢一早打撚死你啦
廢中, 福建幫, 黑警等等大把文宣啦
一定要睇
手足為咗救人畀人打到血流披面
唔可以睇都唔睇
講真
我真好爽
由6月開始倒轉黎講嫁啦,已經講到60歲都年輕人,市民周圍打人咁嫁啦, 支那人你善佢屈你惡,你惡佢就奶, 佢地仲有警察幫

由6月開始文宣已經系被咁樣看待, 其實有咩分別?我真系唔知道,我返工果到全廢藍,講野只會越黎越低賤,佢地塊臉打唔腫,

屌你老祖福建佬,李家比人抹黑唱衰你唔幫? 中國咁好仲走難落香港? 好多因果結下,好難離清, 只系香港人如何被打,佢地享受到既都冇百份一,食屎啦
食撚屎喇 你咁勁落去幫手足頂喇!軍師
你都痴撚線!
比人打唔還擊?
大佬呀你黎自3個月前架?
左膠真係永遠唔識進化!!!
讀多啲書先嚟搞分化啦,你咁底質連入save hk gp都冇資格
喂 屌你老母 係咪唔識不推文回覆啊
我希望屌你老母呀

利:願榮光歸香港
收皮啦
another 文宣

【Now新聞台】北角晚上多次出現打鬥,有示威者在炮台山被追打。警員曾截查涉嫌打人的男子,但未有即場拘捕,將他放走。

一批男人在近北角英皇道聚集,地上放有長竹,警員曾上前勸他們返回行人路,但他們未有理會,一直跟隨警員推進。

去到炮台山,其中一人用摺椅襲擊其他人,一批警員到場。該批施襲的男人退到警員的後面,一會兒後,繼續與警員一起推進。

去炮台山,再追打幾名黑衣人入港鐵站。回到地面,用摺椅擊打另一人的頭部。大批防暴警員到場制止,將用摺椅施襲的白衣男人帶到一邊,截查一段時間後將他放走,有途人不滿。

另一邊廂,多名男子推另一名男士,警員到場將懷疑推人的男子帶上警車,警員亦在現場帶走多名相信是示威者。

一段時間後,早前用摺椅施襲的一批人士繼續在北角街頭出現。一名警員曾上前想阻止他們全部離開,但不成功。

北角晚上多次出現打鬥,防暴警察在場戒備。

https://news.now.com/mobile/local/player?newsId=362858&refer=
收皮啦屌你老母P牌
你都on撚鳩
又係你呢啲民意撚
收皮啦屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞