唔想私了心態延續落去

904 回覆
88 Like 3714 Dislike
岩啊,下次用歌聲去感化佢地咪得囉
好似d 日本卡通片咁,唱歌有攻擊力架嘛
我地愈被人打果陣就唱得愈大聲,到最後,一係佢地會被感化停手一係等到警察黎,希望佢地心情好會拉開佢,拘唔拘捕呢d 就唔重要啦 ,咁樣方便大家做文宣啊嘛。
至於打人果d 點? 冇野既,只多第2次見到佢,求佢今次唔好咁重手囉
你呢種仆街好撚自私
手足比人斬比人打你唔撚屌?
宜家只係因為比人打而還手 你就衝出黎講咩民意?
你咪撚出去害人添呀
結論:樓主係on9

你自己on9 但唔好當和理非係on9
P牌仔?
民意撚真係麻撚煩
請善用不推文回覆

721 831 死傷咁多手足仲唔夠民意,咁嘅呢意你班左膠慢慢要飽佢啦屌你老母臭西
你真係On99,武力係我地呢邊大過班福建幫,唔私了就日日打我地啲年青手足,見學生哥10幾歲就打,對待野獸唔用武力唔同唸經咩?
私唔私了佢地都係咁打我地架啦
反而還拖可能仲嚇到佢地縮 咁點解唔私了呢?

不過我同意 唔需要再提 "私了" 呢兩個字啦
做一件正常不過既事 駛乜下下提住?
你呼吸 心跳 會唔會每秒都提住?
收皮啦,係咪要下下手足比打死先得啊唔私了?
起底 > block 得

收錢 》 你下次好心轉AC 啦
無收錢 》 話你on 9 都覺得浪費咗生命
私了只限對黑社會
五毛,警犬 驚呀? 唔好出街囉
推到平安咁上民記
用下個腦諗野啦,班藍絲每次打完人又有錢收,又有班狗護住,唔私了既話,只會更猖狂
自己友比人打又唔見你班友出聲
一定要平平安安出黎上民記
含撚拉左膠死埋一二邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞