唔想私了心態延續落去

904 回覆
88 Like 3714 Dislike
想問下樓主之前做過乜嘢文宣?攞嚟睇下
你睇下班狗點對手足 國際都批評佢地行為 所以私了都係合理藉口 大家要學班狗咁 跪落人地條頸度去制服班廢老

認同分享
左膠收嗲啦
家陣俾人揼先還拖,唔係主動揼人。
唔通旨意popo 會主持公道?
和理非表示一早應該,和理非唔係左膠,只係比較細膽同冇勇氣,鐘意做backup 。
有人幫手出氣不知幾開心。
五毛收皮喇
仲有一班人叫唔好打
盡量唔好將私了既經過曝光喺鏡頭面前
好似見到有個瘦既福建幫俾人打到個頭起左樓咁上白車都冇人知咩事
系你老母慨你老母
樓主,我割你老母!你出2個post都係冷水post,我想同你講,你收皮把啦。
唔該私了嘅心態延續落去
班垃圾藍屍以為打人唔洗本?
(重要)大家千祈唔好做以下的事
1.不要捐款支持連登登報慶祝國慶
https://gogetfunding.com/g20celebratemotherbirthday/
,不要有錢出錢,不要有力出力(share,推)
2.不要塗污紙幣,在上面寫口號,這是違法的,而且浪費紙張和墨水,不環保,尤其不要塗污港幣和人民幣,這是有辱國體的
3.不要去藍絲商戶集體排隊齋坐借廁所無幫襯,這會影響他們生計的
4.不要以貼紙來張貼連儂牆,因為貼紙既放防水又難撕,這會另藍絲搣到發脾氣兼指甲都披埋,很可憐的
麻煩大家幫手推https://lihkg.com/thread/1572232/page/1
我個名
你有冇尊嚴架
收撚皮啦屌你老母
樓主:你打人,人地會更大力打番你,咁不如你唔好打人
依啲咩心態黎架?佢哋打人有人保,比佢地打個啲會比人捉。
你就係到講聲不如忍下手
係咁㗎啦 香港人要硬起來 !
p 牌就收皮啦
核爆都唔割呀屌你老母
收皮啦屌你老母
dllm分化撚收皮啦
你老母收皮啦 到有一日有人搞你老母都唔會有人幫你
on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞