唔想私了心態延續落去

904 回覆
88 Like 3714 Dislike
估到個post好多負皮 因為樓主On9
民唔民意無人再care 幾次既私了亦係必要 亦都爽

但請大家記住天琦既一番說話

//我與社會隔絕了已經一年半有多,接收的資訊極其有限,我在這個位置寫這封信,妄加評論,未免過於廉價。

雖然如此,我仍希望你們能夠明白:本著對香港的熱愛,你們已展現了無比的勇氣,改寫了香港的歷史。當然,真正的公義還未來臨,你們或許因而心中充滿憤怒,這乃是人之常情。但我懇請你們不要被仇恨支配自己,在危難中,仍要時刻保持警覺與思考。//

唔係唔做,但做之餘,要時刻 保持 警覺與思考。
你咁偉大第日捱打千祈唔好還手啊
記得自己通乜啊
善用不推文回覆
樓主你食屎啦,廢話連篇
你個撚樣真心幾煩
冇人私了D和理非先驚,即係以後出黎都係俾人打
樓主你咁善良,拎本聖經出去感化班fucking幫丫嘛,DLLM
呢班福建狗,一定要打到殘廢先,其他慢慢再傾
有私了咩?
我淨係見到疑似警犬卧底打fucking幫咋喎
私你老豆咩 d fucking佬自己跌到流血姐
支持私了 私了私了私了
On9 大佬第三個月啦
講野感化到佢地就唔係藍絲啦
同埋對家郁手先
你唔係企定定比人打嘛
一係左膠一係0.3
block
洗白狗
私了既意義在於救人同打退對方而非報警,屬於無警察狀態下人民自衛合理範圍
和理非
呢個唔係嘉年華會
你番2014 年打飛機啦
割你老母割咩
無人割啊屌你P牌仔
咁低九能,集乜撚氣,白痴仔

我再次屌你個老母冚家剷,早撚D全家消失,

我已經算有口德了
五毛扮自己人?
你去fb行一圈
和理非不知幾撚爽
我以事論事
就係因為你啲大愛撚左膠阻住曬
我地手足先會俾人越打越撚傷呀
俾人斬斷手腳筋呀
俾人軟斷手腳筋呀
俾人軟斷手腳筋呀

搞清楚少少野先 踩撚到上心口呀 仲唔還拖呀
你咁撚樣不如去日日拜神直到場運動完結啦屌你
嗌自己人留手 你有無見撚過黑警老黑留手呀
唔撚好再理想化一切發生緊嘅野啦on9
呢個世界唔係咁撚美好咁撚理想咁撚完美架
唔係其他人都好似我地自己手足咁咁撚善良架
醒下啦唔該你地呢班極左大愛和理優手足
唔好再阻住自己人幫自己人喇唔該
我以事論事
就係因為你啲大愛撚左膠阻住曬
我地手足先會俾人越打越撚傷呀
俾人斬斷手腳筋呀
俾人軟斷手腳筋呀
俾人軟斷手腳筋呀

搞清楚少少野先 踩撚到上心口呀 仲唔還拖呀
你咁撚樣不如去日日拜神直到場運動完結啦屌你
嗌自己人留手 你有無見撚過黑警老黑留手呀
唔撚好再理想化一切發生緊嘅野啦on9
呢個世界唔係咁撚美好咁撚理想咁撚完美架
唔係其他人都好似我地自己手足咁咁撚善良架
醒下啦唔該你地呢班極左大愛和理優手足
唔好再阻住自己人幫自己人喇唔該
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞