濕疹生落春袋

120 回覆
4 Like 0 Dislike
幫人問

朋友佢生左幾年,當時睇過家庭同專科,都係俾藥膏搽,冇為意係類固醇,依家搽到個春袋左右兩截色,一邊正常,一邊紅(皮膚超薄)

每次沖完浪都用蛾羅納英

間中一次訓覺會不自覺r損(呢樣最無辜)

有試過帶手套訓但係都係會半夜自己除再r

另外屎忽都有呢個情況,又係夜晚就好痕,起身先知損晒

咁你想問既問題係咩

屎忽夜晚痕係生蟲
幫人問

朋友佢生左幾年,當時睇過家庭同專科,都係俾藥膏搽,冇為意係類固醇,依家搽到個春袋左右兩截色,一邊正常,一邊紅(皮膚超薄)

每次沖完浪都用蛾羅納英

咁你想問既問題係咩

夜晚痕係生蟲
孖煙筒
你個名

咩名
幫人問

每次沖完浪都用蛾羅納英

咁你想問既問題係咩

夜晚痕係生蟲

唔係下嘛
大家戎左有冇打j?
大家戎左有冇打j?

點解咁問不過戒左
大家戎左有冇打j?

點解咁問不過戒左

打左好似仲痕
大家戎左有冇打j?

點解咁問不過戒左

打左好似仲痕

關事嫁咩少左d精子?
有臭味似生癬 btw試下用雙飛人超work 沖完涼15分鐘後用雙飛人 痛20秒 1日唔痕

無臭味呀,鳩味算唔算
次次沖完涼都勁痕唔知關唔關我用熱水沖涼事呢

唔好用熱水,會更加痕的
果啲係陰囊濕疹,我自己之前都飽受困擾。最緊要沖涼時沖涼液唔好掂到你個春袋,之後最好攞風筒吹下條j,尤其係d隙位,保證佢全乾先好著底褲,之後底褲質地要好,痕就要人手,真係忍唔住先去搽藥膏。

巴打而家點,打算轉着孖煙通

依家好轉好多,我真係受困擾幾年,之前晚晚臨訓都R到出血,第二日結焦,沖涼掂到水就“拿”到仆街嗌救命。
雖然明知好大獲,但都控制唔到自己咁係咁卒係咁R,越R越巢皮。
係近兩年的起心肝解決佢。依家雖然未完全斷尾,但都好咗好多,係可能四五日先痕一次咁,但都無當時咁劇烈,可以忍到既程度。
至少依家唔會影響生活。以前日頭做做下野會痕到忍唔到,搞到要得登去廁所R。

冇睇醫生?
有臭味似生癬 btw試下用雙飛人超work 沖完涼15分鐘後用雙飛人 痛20秒 1日唔痕

無臭味呀,鳩味算唔算

唔好用熱水,會更加痕的

咁用咩水沖好冬天唔用熱水好凍喎
認真呢排我都嚴重左因為天氣
買死海鹽濕full啦
好好用
但前提會痛到你大叫
利申:已免疫

真係成功斷尾?
痛都唔夠我痕個陣咬到損個隻痛

未斷尾
但好番好多
同埋飲多啲水食得啲生果都有幫助
認真呢排我都嚴重左因為天氣
買死海鹽濕full啦
好好用
但前提會痛到你大叫
利申:已免疫

真係成功斷尾?
痛都唔夠我痕個陣咬到損個隻痛

未斷尾
但好番好多
同埋飲多啲水食得啲生果都有幫助

用死海鹽la完會痕係咪唔應該用?但唔搞佢一陣又好似冇咁痕
做運動好似都有幫助?
巴打點樣好番好多?
屌你老母又痕醒左

無臭味呀,鳩味算唔算

唔好用熱水,會更加痕的

咁用咩水沖好冬天唔用熱水好凍喎

又唔洗全凍,少少少少暖OK
你有冇睇過醫生?
屌呢啲季節性既野茶啲萬金油等天氣轉就冇事啦
一時三刻好難斷到
你醫好未 睇咩醫生 我而家好痕
巴打好返未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞