濕疹生落春袋

120 回覆
4 Like 0 Dislike
我都有

巴打,咁我地點醫好

我中醫西醫都睇過 冇用
記得唔好著緊身褲

成世都春袋痕?
有錢就去睇醫生
冇錢就r損佢,之後搵張紙巾,濕d酒精,一野拍落去 ,熱熱地,一兩分鐘即止痕
有錢就去睇醫生
冇錢就r損佢,之後搵張紙巾,濕d酒精,一野拍落去 ,熱熱地,一兩分鐘即止痕

我兩年前用左幾日酒精止痕,到宜家都未痕過
我試過x羅納英幾好嘅 止到痕
我係手腳濕疹好嚴重 靠甘油同x羅納英 止痕
有錢就去睇醫生

巴打係咪玩我嫁聽到feel到好痛

咁止完痕有無好轉
小心係生癬多過係濕疹
有錢就去睇醫生

我認真 你真係試一次先,覺得痛咪轉其他方法,不過真係夜媽媽痕到訓唔到,用呢招最快止痕
冇濕疹膏?
有幾隻日本濕疹膏冇類固醇 又止到痕

咁止完痕有無好轉

有啊 不過要keep住搽 我過左兩三日就無痕
不過依幾日係潮濕係辛苦啲
有錢就去睇醫生

我認真 你真係試一次先,覺得痛咪轉其他方法,不過真係夜媽媽痕到訓唔到,用呢招最快止痕

屌你我試過用雙飛人已經痛不欲生跪係地下
我都有

巴打,咁我地點醫好

我中醫西醫都睇過 冇用
記得唔好著緊身褲

成世都春袋痕?

我夠唔想但真係好難根治
其實搵嘢拿下佢 就會無咁痕 認真可一試 男人老狗就忍下痛啦
全身冇生過濕疹,爽
認真呢排我都嚴重左因為天氣
買死海鹽濕full啦
好好用
但前提會痛到你大叫
利申:已免疫
冇濕疹膏?
有幾隻日本濕疹膏冇類固醇 又止到痕

講緊馬油?

咁止完痕有無好轉

有啊 不過要keep住搽 我過左兩三日就無痕
不過依幾日係潮濕係辛苦啲

巴打邊到有得買
我都有

巴打,咁我地點醫好

我中醫西醫都睇過 冇用
記得唔好著緊身褲

成世都春袋痕?

我夠唔想但真係好難根治

春袋痕左幾多年喇?
保持乾爽 沖完涼徹底用毛巾整乾個度
唔好著緊身褲/底褲
搽下醫生開俾你既cream (maybe topical antibiotics)
唔好用手r 好多細菌係手

利申 小學護

睇醫生 醫士生叫唔好著牛仔褲
但係我最鍾意著
認真呢排我都嚴重左因為天氣
買死海鹽濕full啦
好好用
但前提會痛到你大叫
利申:已免疫

真係成功斷尾?
痛都唔夠我痕個陣咬到損個隻痛
有錢就去睇醫生

屌你我試過用雙飛人已經痛不欲生跪係地下

用方法係咪係表面塗一塗?
每晚一次就斷到底?
保持乾爽 沖完涼徹底用毛巾整乾個度
唔好著緊身褲/底褲
搽下醫生開俾你既cream (maybe topical antibiotics)
唔好用手r 好多細菌係手

利申 小學護

點解底褲都唔比着冬天好凍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞