留意左好耐,香港人拖既gip都好撚貴

280 回覆
209 Like 16 Dislike
有次去涉谷 經過一間賣gip店 入去行左轉 見到日本牌子 又靚又平 (大gip都係千幾港紙)就買左個 用到依家 又好推 內裡間格好細心 重要冇同人撞過款 真係好後悔冇買多個細
用緊citi bank開卡迎新送嗰個
對準政權 遍地開花

我個4舊水
唔拉iPhone講都仲好哋哋
點樣貼圖?我唔識

我係apps直接upload
American tourist都得
都唔係,LV皮gip有保鏢隨從就型,自己拉就柒
我有隻大Cubo 個轆真心好順 但拉鏈一去到轉彎位就kick
Rimowa個鎖廢到呢 拎過去廠整過2次
Hong Kong

Mr. Michael Shum – New Bond Street Limited
Tel:+(852) 2790 8368 Mob: +(852) 9322 3989 Fax: +(852) 2790 8368
Address: Unit i, 15/F, Block 2, Kingley Industrial Building, Wong Chuk Hang, Hong Kong
Email: ms@nbshk.co
官方網站提供 你可以打電話問問
喼黎講,屋企有5隻Rimowa, topas至salsa air都有,想講香港個價mark up得好勁,相反德國買兼退埋稅價錢合理好多但而家啲仿製喼扮得真係好似,搞到真係唔多想用

其實American Tourister又平又實用,掟爛都唔會心痛,款又唔差,大家可以考慮
印度真係會度
次次出trip印度返黎都度
點廢法
覺得大gip limbo同topas 買邊個好
AT個轆癈到爆,特別中小形果d老化會粉碎
等緊Lojel cubo減價買個26'
啱啱爆左隻limbo (用左8年)
Topas 好易變型會條邊刪得唔實

我再買都會買返limbo

利申:屋企5隻rimowa
新版3扣變兩扣果時已經覺on9
唔夠穩成個結構
Delsy平好多
棍絲
俄航真心正。
一句話你個GIP係用來保護你入邊既野,
所以個GIP比佢掟爛爛係正常

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞