留意左好耐,香港人拖既gip都好撚貴

280 回覆
209 Like 16 Dislike
點解用RIMOWA就係港豬
隻膠脆咗好多,明顯容易裂啲
我用垃圾禮品gip重少少拉個柄位一位好似就斷咁
American Tourister
做過機場行李部
Rimowa最好推沒有之一
實唔實淨其實都係睇彩數
但新款Rimowa好柒
只用Samsonite

德國買會平啲?幾錢到?
黎緊去德國,諗緊買唔買返個好
平時用開cheap野
乜撚post嚟㗎,咁都上到熱門
細個唔知rimowa 係貴嘢
淨係覺得佢地隻classic 好靚
老豆係我中四嗰陣送咗個classic cabin 比我我用到而家year 4
又靚又耐用
反而老豆老母個topas check in 就真係唔靚除咗我去長途之外我一定唔會用
記得嗰陣高中去交流團我啲老師同學話嗰喼好似啲保險箱咁
Btw 上面有人話自己坐開j class 見到坐j class 嘅人好多用平喼嘅人係唔係玩膠
用香港牌子mendoza 超襟用
幾十kg當佢垃圾咁拖都唔爛cls

之前佢有救世軍舊換新programe 可以under 1000
德國買會平d...舊款會有多d折
新款就正常公價平5% ,再俾你退稅
之前買左個essential sleeve 公價550euro(好似係咁上下)退稅加埋折好似平左60幾euro咁上下
唔掉你都對唔住自己啦
海港城果班勁串,唔想招呼香港人
我屌
雖然話無留意 但全撚部都未聽過 原來我係窮撚無見識 等我仲以為LV supreme個d印logo係面柒下柒下先係靚gip
deluxe真係正
陪左我八年去過好多地方
果啲係傻仔先用
Lojel好正
黎緊想買多個
Lojel大gip咩款比較好
比d 又要威但又唔夠錢買topas既人
除左特別款
留名睇買gift 之前買咗貝殼嗰隻samsonite ,用得一次,其中一個轆已經食曬d長頭髮要買批自己拆開撩d頭髮出嚟,仲要佢係好似用6角定8角型d批,拆嗰下擰極都冇咩效,要格硬munk個轆再去撩d頭髮,之後收埋冇再用
轉左新款了。
我新款無興趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞