黑警:講英文等於玩野

537 回覆
1401 Like 35 Dislike
到時上庭再慢慢鬧法官玩野
咁講蝗語囉
26個英文字都唔知背到未
官方語言都唔比講,遲啲好似中国咁同自己人講廣東話會無端端有柒頭走埋嚟同你講 請講支那語
英文係香港嘅法定語文
香港警察公然挑戰香港嘅法定語文
想推翻???
渣住煙都要影 不如影埋佢渣住手機
咁好多新加坡/馬來西亞人咪全部玩嘢?
英文先係官方語言
可笑
홍콩어
清算狗隻 你我有責
玩嘢唔係犯法,如果唔係,滴滴尼,海馬公園都執撚柒得啦
由今日開始 請所有人面對狗講英文
事主搭咩車先
搭的士同巴士都係要係departure hall出面落架啦
人地話接機你講咩撚野this is departure hall
一個事件會否受到媒體報道,新聞能否傳播,引起討論。呢d除左量,就係講質。

100萬200萬呢d係量,唔係成日都可以做到。
狗隻恐襲,開槍,扮示威者抹黑,呢d一兩次就會悶。

上次人鏈係受人稱道,但講一次,第二次已經冇人講。

所以我地既抗爭方式要繼續創新,大家一齊發揮創意,主導新聞頭條先係最重要。

另外,831同新屋嶺既真相發現掘已經七七八八,幾可斷定有合理懷疑黑狗犯左嚴重罪行,而家係要升級抗爭既力度。迫佢地自己証明冇做過。

因為,得佢地有搜証既權力。

又係時候要改歌

將 有班警察毅進仔 改做英文
咪撚屌黑人
好多南亞仔都係黑人
佢哋都有出嚟
我宣布 見到狗要講英文
Please speak in English when popo is asking u questions
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞