鏗鏘集:831太子站證實至少十名傷者送院

711 回覆
1278 Like 19 Dislike
鏗鏘集好堅啊
港台好波
真心 啲人既然係咁理智既話不如分析埋佢封左個兩日係用黎做咩
佢地將車廂入面被黑警打既人當打架受傷
係唔係可以咁理解
真fact checked
Cls
Good to know
關咩消防事,
如果佢地要搞我地
一早搞左啦
成日郁D就話人地係仆街
搞到越黎越多敵人

槍口一致對準政權啦
消防仲出聲明話自己無錯

俾警察過左一棟
多謝香港電台 呢啲先係香港人嘅電視台
Push
2個都冇可能

第一
2邊都要寫report,冇可能咁樣過骨,仲要係重大事故,正常係有一個詳細report

第二
打得太過份唔係第一日嘅事,如果真係打到就死佢有時間/等到同個傷者deal?最多唔認,咪又咩電光火石咁,唔似會屈服,只有死人先滅到聲
Push
點解黑警犯法可以無事啊?點解?!
逍遙法外
全民發起我不自殺聲明運動
https://lih.kg/1548529

本人xxx,謹此聲明:本人身體健康、思想正面、樂觀開朗、有堅強信念。
I xxx, hereby declare: I am healthy, positive, optimistic, cheerful, and have strong beliefs.

本人承諾,在過去、現在、將來無論遭遇疾病、政治迫害、艱辛或其他任何情況,都絕不會做出自殺行為。本人除專制暴政以外,並無任何敵人。如本人遭遇不測、自殺、失蹤或任何非自然死亡,包括車禍、溺水等「意外」,均為中共與港共暴政指使加害。特留此存照。

I promise that in the past, present and future, no matter whether I have suffered from illness, political persecution, hardship or any other situation, I will never commit suicide. I have no enemies other than tyranny. If I suffer from accidents, suicides, disappearances or any unnatural deaths, including accidents such as car accidents and drowning, they are all murdered by the CCP and the Hong Kong Communist Government.

#我不自殺聲明
#NoSuicideStatement

麻煩大家係FB/IG tag3個朋友再share出去!麻煩文宣整個我不自殺logo畀人轉FB/ IG icon!!!

831 失蹤左幾多個?新屋嶺拉左幾多個?放左幾多個?

上個post
建議發起我不自殺聲明運動
https://lih.kg/1548031
推!
如果黑警冇打死人 怕咩黨鐵公開CCTV 等我地全香港人集體炒車 佢正常應該係即刻公開 指住我地笑
但係傷者既傷勢睇得出 黑警一定係狂打 打到控制唔到自己(當中一定有武警) 仲要打頭
其實打死人係大陸一啲都唔出奇(之前武漢都有片睇到啲市民訓係條街比啲公安掉上車 後悔冇back up)

另外 係呀,每日咁多人跳樓,點解依幾日啲死者會比人覺得咁奇怪? 個幾單案點會一個目擊者都冇,巨響又冇?啲家屬呢?去曬邊? 比人滅聲?如果唔係點解會冇相關人士出黎澄清
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞