鏗鏘集:831太子站證實至少十名傷者送院

711 回覆
1278 Like 19 Dislike
If we burn, we burn
十個紅色
得三個入左院

其他紅色去左邊?

無答過

搵啲綠色黃色出黎扮紅色?
消防處高層都幾無恥
屌你,真係好想有人被打死?
"消息人士指,由於消防處接報指該三名男子是打架受傷,故一直未有將其計算在太子地鐵站事件傷者中。"
算啦,冇事嘅政府同黑警仲唔一早衝出嚟攞彩屌鳩我地屈佢咩

都好肯定發生左事,未諗到點拆
我估太子可能真係有10個 但唔關油麻地3個事 因為油麻地3個係太子站一路係架車入面之後直接去左油麻地
我信港台報導係可以查到既真相。

仲有冇真相未查到? 咁要睇埋cctv 先知。
真係認真FC
追究到底
多謝 ,多謝鏗鏘集,努力不懈追尋真相,真相
嗱, 其實有三名失蹤既其中一個, 之前係連登上咗水, 話自己冇事, 但未得到證實真偽
果3 個係咪紅色先?
講緊至少三個紅色消失左喎

未fc都唔會信
係 有D直播都有影到油麻地果幾個 其中一個好似仲拎張野出黎話自己去睇醫生睇完搭車都要比狗打
明顯有強力部門精心幕後策劃,一邊廂指使警暴,另一邊廂反利用傳媒、網媒混淆視聽,目的係spin 開感性同理性手足,務求事旦一方互不信任,等待合久必分嘅時機啦。

老共手段始終比狗高明,衰左就煮左幾隻狗出黎比大家食,降降火。一句啦兔死狗烹,好自為之!
多謝鏗鏘集
屌連消房都要講大話
所以地鐵一定要交cctv!
還831真相!
[澄清]國難五金課金問題—照舊課!
https://lihkg.com/thread/1521564/page/1

國難五金專訪 [國難老闆同一眾員工已保釋,開鋪事直請留意國難五金FB]
https://lihkg.com/thread/1521301/page/1

【眾籌】 已集合超過1000名巴絲感想 香港編年史
https://lihkg.com/thread/1379634/page/1

FB: 國難五金, 香港自由之書
唉全部講大話
Push
可唔可以向佢地套下831d料
但數受傷人數係太子站數到10個 後尾又話7個 無理由無啦啦少咗3個係油麻地出現掛
搵美國幫手啦
香港已經冇一個政府部門信得過
得個頭髮 屌 上網圖片搜尋大把啦
之前又話點錯數?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞