鏗鏘集:831太子站證實至少十名傷者送院

711 回覆
1278 Like 19 Dislike
贊成!身無屎點解要收埋!公眾有知情權!
諗深少少,傷者報稱還傷者報稱

第一,現場點到10人,再安排送院,警方唔會唔清楚
第二,當大家攻擊佢人數問題佢地又唔咁樣講?只係話點錯?只係10個人2間醫院會記錯?唔記得?
第三,傷者當中有較嚴重者但係安排”打交”受傷先送就近院?
第四,而家係途人都比人拉左先嘅時代,3個報稱”打交”嘅咁易比警方放過?冇人提?
仲有新屋嶺
push
咁既語言偽術
而家就係唔信政府
而消防同班狗有合作前科
我唔介意炒車,拎個CCTV出黎睇下有冇件咁既事囉
睇下消防有冇同班狗合作囉

唔係語言偽術 係佢哋搵料嘅方法係淨用時間地點去Search電腦 消防處收到查詢 佢係跟時間地址去搵返紀錄出嚟 你問太子站 當日發生時間佢就淨淨係search太子站
依家因為係講得出係油麻地站佢先搵到比你
再推
我地撚洗fc啊,班狗做過啲咩有眼睇,佢殺咗人,強姦/輪姦手足有咩做唔出

證明佢有無做唔係我地去查,而係佢地要提供證明佢無做到,我地仲要幫佢搵埋咁佢咪唔洗做?

佢唔畀片=有做,畀片就解釋到問題,不存在怕炒車一事,炒車都係因為佢唔提供證明先會炒,責任唔係我地,佢地有責任去澄清而唔係口講口賠

另外強姦單野又係,佢無片證明到姐係有做到,佢話無cam係果度既,咁點解你要運啲人過去新屋嶺,根本就係有預謀做呢啲野同打人,琴日都爆咗單乜都無做但畀人打到要做手術用金屬接駁翻甩胶位,呢個手足唔去醫院既過,邊個知咁傷?

咁畀人強姦既手足因為畀班狗知道晒地址/影晒相,咁仲會出黎?唔出黎我地唔知姐,唔代表班狗無做過

我地首要係禁止班狗運人去新屋嶺,另外要文宣有手足畀人用私刑&強姦,甚至輪姦,班狗要澄清咪畀片出黎囉,無片既,姐係有做,有做就唔係炒車而係我地抄佢家
夠有人話唔至10個人喇

如果你信太子有事情發生左,
單野就已經涉及左班狗同消防講大話
你唔信,其實講咩野都冇用
推到有831太子站cctv
黑警死全家
至少十個傷
三個失蹤
呢個正苦奸到
Pish
快啲推CCTV片啊
cls
屌你老母恐怖分子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞