鏗鏘集:831太子站證實至少十名傷者送院

711 回覆
1278 Like 19 Dislike
多謝記者fc
講大話報細數唔係身有屎係咩?
除左呢10個有送到入院 仲會唔會有其他人傷冇送到入院我地都唔知
一定要有cctv 係真 cctv
消防同醫管局都要做護狗犬
Rthk love u
多謝港台
求下大家唔可以忘記
癡撚線!!
死黑警 大話精
Horrible!
咁既語言偽術
而家就係唔信政府
而消防同班狗有合作前科
我唔介意炒車,拎個CCTV出黎睇下有冇件咁既事囉
睇下消防有冇同班狗合作囉
終於有人查到啲野
[url]網址[/url]
你有無睇之前有個救護爆料話班師兄堅持要落去救人,係班狗阻住佢地救。
點講都唔合理
明明當初係班狗被追問831下先話廣華冇死人,而冇提及話明愛同瑪嘉烈。而家又話冇include廣華3人去831事件?

所以
一係班狗想隱瞞明愛同瑪嘉烈既傷者
一係班狗此地無銀,廣華係有死人
依家即係證明左佢哋一直講大話到底係咪真係只係10個咁簡單係冇人知啊
明明係太子 佢油麻地3個 有咩關係
鏗鏘集良心 多謝RTHK追求真相
有消防巴打講左當時救護唔夠人手 只可以講至少有十個傷者但不限於十個
多謝港台,多謝鏗鏘集…
全民發起我不自殺聲明運動
https://lih.kg/1548529

本人xxx,謹此聲明:本人身體健康、思想正面、樂觀開朗、有堅強信念。
I xxx, hereby declare: I am healthy, positive, optimistic, cheerful, and have strong beliefs.

本人承諾,在過去、現在、將來無論遭遇疾病、政治迫害、艱辛或其他任何情況,都絕不會做出自殺行為。本人除專制暴政以外,並無任何敵人。如本人遭遇不測、自殺、失蹤或任何非自然死亡,包括車禍、溺水等「意外」,均為中共與港共暴政指使加害。特留此存照。

I promise that in the past, present and future, no matter whether I have suffered from illness, political persecution, hardship or any other situation, I will never commit suicide. I have no enemies other than tyranny. If I suffer from accidents, suicides, disappearances or any unnatural deaths, including accidents such as car accidents and drowning, they are all murdered by the CCP and the Hong Kong Communist Government.

#我不自殺聲明
#NoSuicideStatement

麻煩大家係FB/IG tag3個朋友再share出去!麻煩文宣整個我不自殺logo畀人轉FB/ IG icon!!!

831 失蹤左幾多個?新屋嶺拉左幾多個?放左幾多個?

上個post
建議發起我不自殺聲明運動
https://lih.kg/1548031
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞