Topic: 緊急 ! 大量被捕人士被活活打死

888 回覆
2397 Like 620 Dislike
唔好製造恐慌
對件事冇幫助

逼黨鐵交cctv還原真相
太假
全部P牌推緊啊

集中FC左太子先
太子太多人係度 好多片做證據
我地一個一個比對 睇下揾唔揾到疑似失蹤既3個手足先
呢個有啲假 你條想spin走831
大家其實可以睇返香港往年既自殺數字:
2016: 954
2017: 916
平均一個月有7X人自殺,大概每日2-3個。再睇返樓主提供既數據,無明顯超出平均數。

自殺數字source:求其google都搵到好多,hk01 link 慎入
https://www.hk01.com/%E7%A4%BE%E6%9C%83%E6%96%B0%E8%81%9E/216070/%E9%9D%92%E5%B0%91%E5%B9%B4%E8%87%AA%E6%AE%BA%E4%BA%A1%E4%BA%BA%E6%95%B8%E6%8C%89%E5%B9%B4%E6%80%A5%E5%A2%9E%E4%BA%94%E6%88%90-%E9%80%BE%E5%85%AB%E6%88%90%E4%BA%BA-%E5%BE%9E%E9%AB%98%E8%99%95%E5%A2%AE%E4%B8%8B
係!尤其是呢句!
我以為睇緊YouTube嘅廢老片
手足做激進嘢盡力勸阻
哈哈
不過打咁大段垃圾都算有心機
其實主要係真樓主你又想點
要相無相要證據無證據
我信你係真咁下一步?
出去文宣話狗打死人但相都無多張?
有線人嘅你都無料到我地點會有辦法呢
請問呢種散佈恐慌法同藍屍有何分別?
直頭係藍絲啲文宣手法
越吹越大
上帝同我講聽日會叫雷公劈死習總
上頭落左target 要拉二千人

走啦警犬
成班FC成癮
呢d咁易factcheck到我地贏左啦
FAKE NEWS
冇FACT CHECK, 唔好推
照推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞