Topic: 緊急 ! 大量被捕人士被活活打死

888 回覆
2397 Like 620 Dislike
PUsh
推推推推推
殺人要填命架你班仆街冚家鏟
同你講證據 就話理性撚
現實咪就係單憑現有嘅證據證供 無cctv 你同我都唔知件事全貌係點 一切都只係合理懷疑囉 你又接受左未?

三姑六婆街坊朋友把口以外嘅客觀證據點解唔信
感性撚係咪覺得唔盡信你地信到十足十嘅野就代表理智撚乜都唔會信
唔洗fc啦你信就係架喇

回返你條link
認真 我係唔會盡信住 保持兩秒距離
寧願做理智撚都唔想炒車
屌你老母死黑警
我就係接受左我永遠都唔會知道真相,先會認為佢地係比黑警打死
呢幾日好多離奇死亡發生左,政府唔想比你知既,你永遠都唔會知
我寧願我炒車都唔想當佢地係condom

係咪黨鐵唔交cctv,無家人/朋友出黎講,fc 唔到就由佢地咁永遠都死得不明不白?
我信
Push, 留名跟進
信無問題
不過搞清楚你信你認為 同係唔係事實 係無關係
散佈消息嘅時候如果將你認為當成事實咁講
就只係誤導人 之後真係有咩嘅時候就只會狼來了
唔想可能已犧牲嘅手足死得不明不白 唔係更加要求證據???
冇fact checked 唔好亂up
自製白色恐怖 自亂陣腳
依家專注返831 cctv 同908 人權法案啦
唔好亂傳無根據嘅事實,最重要係拎cctv近期都唔知乜嘢事又死者靈魂又有街坊爆料但就無任何實際證據
要fake爆你 嚇9你 整亂你 失焦點
不推文回
唔該各位啦,做人有少少獨立思考,唔好因為仇警就覺得黑警乜都做得出。睇篇野呱吹到咁大,如果係真十個都一定有一個同議員出嚟開記者會啦。仲要佢講到咁多個。黑警陰濕野就係打到你殘廢但死唔去嘛,死左好大鑊架,呢樣野佢地一定知啦。

fact check唔係走去道聽途說,係真係自己cross check完真實性先放上嚟。唔肯定真唔真就唔好話自己fact check左。最好就唔好講,就算講2都講到好似100%真咁。你地依家咁樣俾人轉視線,最高興係港共。如果真係有死人,記者比你地多資源去調查,係時候要對準返政權。

美領啲post去哂邊?
機場呢?

五大訴求,缺一不可!
死者靈魂我未聽過
有無link? Thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞