Topic: 緊急 ! 大量被捕人士被活活打死

888 回覆
2397 Like 620 Dislike

當你地只關注831嘅時候有冇諗過新屋嶺嘅手足?

有位同大陸高官有聯繫嘅香港商人爆料
之前爆嘅唔響呢到講住,講左最緊急嘅先
就係關於近日接連有浮屍,跳樓嘅事
大部份都關11/8後黑警開始將拉左嘅人運去新屋嶺有關
因為響裡面有好多非香港嘅武警打死左被捕人士
跟住就接連發生好多跳樓同浮屍案
我自己都響網上努力搵左啲資料證實,11/8後到昨日,對比9/6~10/8跳樓案同浮屍案嘅比例的確多左好多 !
而以知情人所講,打到骨折嘅就掉響街扮跳樓(同呢幾日有市民響唔同地方見到大批黑警可能有關係),因為當跳樓驗唔出骨折點做成
其他輪姦死,窒息死嘅就掉落海,(用艇運去近岸嘅海域,等條屍容易漂埋岸比人發現)
知情人士透露數字並非而家網傳831嗰幾位,係有好多個 !
而上頭已set target,總數要拉2000人,每區拉到人當區警署都有錢派 !
呢兩日黑警克制左,目的係令林鄭到時有把柄揸手,話控制唔到要立緊急法
所以要出嚟嘅手足呢段時間務必小心,以免送頭,可以和平表達盡量和平,見到有
手足做激進嘢盡力勸阻,免得黑警講到好合理拘捕,咁我地又會小一個人,唔係單單被拉坐監,係會死!!!
以上資料千真萬確 ! 可是我無法FC,試問可以點FC ? 佢地擺明想冚住事件 !
[行動post] 肯入黎睇9.7點樣揸機場輸精管未 | LIHKG
https://lihkg.com/thread/1545337/page/1

70歲阿婆會跳樓都係一個迷
推到有真相
咁多冇遺書????
以前為情/學業
6月開始計頭幾位烈士
都通常有遺書嫁喎
有d係ig出post
push
Pish
Push
次次睇到呢啲都覺得好撚灰 諗到班手足付出左咁多結果仲生死未卜
push
善用起底功能
【正視聽】屌撚曬你地班連登仔 五毛支那仔混入連登撚9你地 仲有一千正皮
https://lih.kg/1546979

p牌仔冇人理求幫推
有支那仔扮去美國見議員
pushhhh
721,811,831
傻啦
有遺書佢一定拎出黎啦
即刻可以close file
唔係唔想信
但係成段野d語法 好撚似蓮花圖
推到班殺人兇手落地獄!
on9嘢唔使推

點撚樣呀而家 學埋啲無腦藍絲以訛傳訛
Fact Check Fact Check, Check 你老母個爛臭閪呀
佢地家人 要出黎先得 唔係我地點講都冇用
開頭1000 拉夠就2000 遲啲又3000
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞